Anlaşılan o ki galericilere önceden bilgi gidiyor. Dolar ve Euro'nun tam artışına denk gelmesi fiyatların verilip geri çekilmesi çok manidar ve şu anki dolar kuru müthiş maşallahAz önce fiyatları yayınladılar fakat yeniden güncelleniyora çekilmiş enteresan
Anlaşılan o ki galericilere önceden bilgi gidiyor. Dolar ve Euro'nun tam artışına denk gelmesi fiyatların verilip geri çekilmesi çok manidar ve şu anki dolar kuru müthiş maşallah
Ne kadar bir zam vardı hatırlıyor musun?Soru şu yeni liste akşam yayınlayıp çektikleri liste mi olacak yoksa yeni euro kuru ile mi zamlı olarak yayınlanacak.
Zaten ilk yayınlayıp çektikleri zamlı rakamlardı
Polo yu hesaplamıştım yüzde 3tü ilk yayınlanan zam.Ne kadar bir zam vardı hatırlıyor musun?
aynen %3 gibi polo gördüm bakalım o rakamın üzerinde mi yeni liste yayınlayacaklar görecez yayınlanıncaPolo yu hesaplamıştım yüzde 3tü ilk yayınlanan zam.
min bi %3 daha gelir bence. Doların euro run bi tarafları ayrı oynuyor doğal olarak adamlarda fiyat değiştiriyor. hey gidi eskiden 2 ayda bir zam gelirdi. Bizim zamanımızda ayda 2-3 geldi. Şimdi her gün geliyor.
Kesin mi hocamZam %5 arkadaşlar
%4-5 yapılmış. Devamı gelir mi bilinmez.Dün yayına alıp 15 dk da kaldırılan 1 milyon 6 bin 800 tl olan polo life dsg lu anda yeniden yayınlanan listede liste fiyatı 1 milyon 21 bin olmuş