Hayırlı olsun keyfini sürün hocam.17 ocak bmw 116 d icin 100bin kapora yatirdim.23 haziranda olusturdugum arac birebir geldi.hic bir talepleride olmadi.fiyat neyse o.sadece seramik cam filmi teklif ettiler ben yaptirmadim.aracida yarim depo yakit ile teslim ettiler.sure uzun ama enazindan surec seffaf.eger aceleniz yoksa mutlaka degerlendirin.
Tesekkur ederim ALLAH daha iyilerini sizlere nasip etsin.Hayırlı olsun keyfini sürün hocam.
@41HU367
Hayırlı olsun.
Bmw alıp ta yakıtına bakıp zevke gelinecek tek bmw bu zaten (1,16 d)
Bu aracı 1 gün boyunca hem sehiriçi hem dısı arkadaşın aracında test ettim gözlemledim (1,16 d) martta teslim aldı.
Golf tdi dan daha tutumlu yakıt konusunda ...
Manuel 1,16 d bmw1 olsa ahhh keske benim de olsa derdim
Arac hakkinda en ufak fikrim yoktu.test araclarida yok.goruntusunu begendim yorumlara videolara gore karar verdim.ben benzinliden gectigim icin yakit olayi gercekten cokcok iyi.
memleketimize yurtdışında az talep gören arabalar sık gönderiliyor. yurtdışında çok tutulan araçlar ise bize sınırlı sayıda gönderiliyor. Türkiye'yi araba konusunda outlet mağazası gibi düşün.Merhaba. Benim merak ettiğim bir konu var Golf ülkeye niye getirilmiyor. Mesela yukarıda bi arkadaş yazmış 1 yıl r-line gelmeyecek diye? Niye r-line paket golf 1 yıl getirilemiyor? Süreci tıkayan sebep nedir? R-line paketin nesli mi tükendi? Yurtdışında peynir ekmek gibi satılmıyor mu bu arabalar?
Hocam bize yok anlaşılan. Getiren bir şekilde getirtiyor. Bugün tesadüfen farkettim sarı sitede r - line 2023 model sıfır 2.000.000 TL’ye ilana girmiş bile.memleketimize yurtdışında az talep gören arabalar sık gönderiliyor. yurtdışında çok tutulan araçlar ise bize sınırlı sayıda gönderiliyor. Türkiye'yi araba konusunda outlet mağazası gibi düşün.
Bayiide de 2 milyona civarına tiguan elegance ve tiguan r line veriyor.. Aklınızda olsunHocam bize yok anlaşılan. Getiren bir şekilde getirtiyor. Bugün tesadüfen farkettim sarı sitede r - line 2023 model sıfır 2.000.000 TL’ye ilana girmiş bile.