şubat ayından beri beklemedeyizNe zaman sipraiş vermiştiniz benim hala limana sevk olarak gözüküyor
Bu aralar limanlar hareketli diye haberler çıkmaya başladı sizce haziran başında limana sevk bekleyenler bayramdan sonra teslim alabilir mişubat ayından beri beklemedeyiz
bu sorunun cevabına satış temsilcisi dahi net bişey diyemez @Ecem hanım, süreç tam bir çorba.Bu aralar limanlar hareketli diye haberler çıkmaya başladı sizce haziran başında limana sevk bekleyenler bayramdan sonra teslim alabilir mi
Hadi hayırlısı olsun hocam, ara ara girip okuyorum yorumlarınızı. Kazasız belasiz sürüşler dilerim.@hllnml53 hocam. Benim araç şuanda gemi üzerinde. Sende bir bak istersen
Teşekkür ediyorum umarım dediğiniz gibi kısa sürede olurbu sorunun cevabına satış temsilcisi dahi net bişey diyemez @Ecem hanım, süreç tam bir çorba.
ilk önce sipariş verip limana sevk bekleyen gruptan bir arkadaşımız 2.siparişi veren arkadaştan sonra teslim almıştı arabasını. sıralar bile farklı.
bizler de bu süreci atlattık bu sayfada fikir alışverişinde bulunduk, stresli bir durum ama elden beklemekten sonra bişey gelmiyor.
bekleyen tüm arkadaşların en kısa sürede arabalarına kavuşmasını temenni ederim
hocam ben galeriden sıfır aldım farkını verip. Gelen aracı al sat yapıcam.Hadi hayırlısı olsun hocam, ara ara girip okuyorum yorumlarınızı. Kazasız belasiz sürüşler dilerim.
Hocam yine yok.@hllnml53 hocam. Benim araç şuanda gemi üzerinde. Sende bir bak istersen
bişey diyemiyorum abi. Bende sevinemedim geldiğine.Hocam yine yok.
Adı akif aşçı mı?Sahibinden'de Nisan ayından beri takip ettiğim bir golf 8 impression var. Satıcı aynı ancak araç renkleri ve fotoları sürekli değişiyor. Yanlış hatırlamıyorsam şu ana kadar 4 farklı renkte araç gördüm. Aynı renk gelenleri de satmıştır belki. Bekleyen arkadaşlara allah kolaylık versin. Zor işler. Bazıları da bu şekilde kolay para kazanmak için milletin hakkına giriyor. Yazık.
Bende troc almak zorunda kaldım. Gelene kadar diye ama bu saatten sonra kalıcı olacak herşeyin hayırlısı ...bişey diyemiyorum abi. Bende sevinemedim geldiğine.