Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Bu aralar limanlar hareketli diye haberler çıkmaya başladı sizce haziran başında limana sevk bekleyenler bayramdan sonra teslim alabilir mi
bu sorunun cevabına satış temsilcisi dahi net bişey diyemez @Ecem hanım, süreç tam bir çorba.
ilk önce sipariş verip limana sevk bekleyen gruptan bir arkadaşımız 2.siparişi veren arkadaştan sonra teslim almıştı arabasını. sıralar bile farklı.
bizler de bu süreci atlattık bu sayfada fikir alışverişinde bulunduk, stresli bir durum ama elden beklemekten sonra bişey gelmiyor.

bekleyen tüm arkadaşların en kısa sürede arabalarına kavuşmasını temenni ederim

bu sorunun cevabına satış temsilcisi dahi net bişey diyemez @Ecem hanım, süreç tam bir çorba.
ilk önce sipariş verip limana sevk bekleyen gruptan bir arkadaşımız 2.siparişi veren arkadaştan sonra teslim almıştı arabasını. sıralar bile farklı.
bizler de bu süreci atlattık bu sayfada fikir alışverişinde bulunduk, stresli bir durum ama elden beklemekten sonra bişey gelmiyor.

bekleyen tüm arkadaşların en kısa sürede arabalarına kavuşmasını temenni ederim
Teşekkür ediyorum umarım dediğiniz gibi kısa sürede olur

Golf de tam bir belirsizlik var otomatik kelimesini bile kullanamıyorsun manuel ise kadere kısmet 5 i ile 10 u arası ara eğerki kota açılırsa ağustos ortasında gelir ki inanmıyorum renk seçme falan zaten lafı edilmiyor , forda uğradım ellerinde araç var mesela takas istersen %4 indirimde yapıyorlar focus hb 1.0 manuel titanium stil takas indirimi ile 1140 tl bomboş golfe bayilere galariye hava parası vermeye hiç gerek yok

Sahibinden'de Nisan ayından beri takip ettiğim bir golf 8 impression var. Satıcı aynı ancak araç renkleri ve fotoları sürekli değişiyor. Yanlış hatırlamıyorsam şu ana kadar 4 farklı renkte araç gördüm. Aynı renk gelenleri de satmıştır belki. Bekleyen arkadaşlara allah kolaylık versin. Zor işler. Bazıları da bu şekilde kolay para kazanmak için milletin hakkına giriyor. Yazık.

Sahibinden'de Nisan ayından beri takip ettiğim bir golf 8 impression var. Satıcı aynı ancak araç renkleri ve fotoları sürekli değişiyor. Yanlış hatırlamıyorsam şu ana kadar 4 farklı renkte araç gördüm. Aynı renk gelenleri de satmıştır belki. Bekleyen arkadaşlara allah kolaylık versin. Zor işler. Bazıları da bu şekilde kolay para kazanmak için milletin hakkına giriyor. Yazık.
Adı akif aşçı mı?

Geri
Üst Alt