Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Mesaj eksik kalmış.
Somrasında Kartal bayisinde mağduriyetimi belirttim. 9 hafta oldu araba hala gemide değildi. 200bin de zam yedim. Bana gemide olan aynı pakete sahip başka bir Troc ayarladılar. Toplam 9 hafta bekledim gelmesini.
Bursa bayisinin ayarladığı Troc eminimki hala gemiye binmemiştir.

6 haziran tiguan araç için sipariş numarası verildi 10 gün geçmesine rağmen hala limana sevk görünüyor. Bir arkadaşım 17 mayıs troc sipaeşi verlmiş hala limana sevk gözüküyor. Bir iki ay daha geminin gelmesinimi bekleyeceğiz nasıl bu işler??
Günaydın aramıza hoşgeldin 80 gündür limana sevk bekliyoruz .. :(

merhaba arkadaşlar gol8 ile t rocc arasında kaldım nasıl karar verıcem bilemedim

merhaba arkadaşlar gol8 ile t rocc arasında kaldım nasıl karar verıcem bilemedim
hocam ikisi de güzel araçlar. Fakat sınıfının en iyisi her zaman golf dur. 1974 den beri bu sınıfta lider. O yüzden satması alması kolaydır. Çeyrek altındır. Tabi zevkler renkler tartışılmaz. Bu arada suv diye troc düşünüyordum bende, ama çok dar iç hacim. Kullanan var ise yardımcı olabilir.

Satış danışmanım T-Roc aracıma %3.5 zam geldiğini söyledi. Size de böyle bir bilgi geldi mi acaba ?

Twitterda Emre Özpeynirci paylaştı. Muhtemelen yeni liste sabah belli olur. Geçmiş olsun bekleyen arkadaşlara.

Zamlı 17 haziran listesi yayındadır.

Artık her gemi öncesi zam klasiklerden oldu.

Hocam beklemeyin alabiliyorsanız uygun fiyata alın. Bayiler zaten müşteriye çalışmıyor net. Gidin galeri ile anlaşın.

hocam ikisi de güzel araçlar. Fakat sınıfının en iyisi her zaman golf dur. 1974 den beri bu sınıfta lider. O yüzden satması alması kolaydır. Çeyrek altındır. Tabi zevkler renkler tartışılmaz. Bu arada suv diye troc düşünüyordum bende, ama çok dar iç hacim. Kullanan var ise yardımcı olabilir.
bugun troc denedık evet cokd ar

kia niro hybrt denedık harıka ama iste kia markası soru ısaretı

golf le kıa aynı rakam ıkısı arasında kaldık şimdide

Arkadaşlar süreç çok sorun. Bu stresi yaşayan biri olarak Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ancak şuan bayilerde cupra fermentorlar var. Özellikle troc golf bekleyenler düşünebilir. Biz ailecek eşim çocuklarım bayıldı arabaya. Ben izmirden buldum. Bi deneyin derim

Sahibinden sitesinde 22 model Golf style paket ağır hasarlı arabayı 1.225.000'e koyuyor adamlar.
Bayide liste fiyatının üstüne ne kadar koyuyorlar bilen var mı? Araba gelene kadar olan zamı saymıyorum tabii

Sahibinden sitesinde 22 model Golf style paket ağır hasarlı arabayı 1.225.000'e koyuyor adamlar.
Bayide liste fiyatının üstüne ne kadar koyuyorlar bilen var mı? Araba gelene kadar olan zamı saymıyorum tabii
Doğuş bayileri ekstra para almıyor. Fakat diğer bayiler alıyor. 50.000-150.000 arası değişiyor. Tabi bir de aracın fiyatı da önemli. 2.000.000 luk bir araçta 200.000 de alabilirler

Geri
Üst Alt