Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Hocam hayırdır inşallah? ismimizi sonradan farkettim.. beni özellikle neden etiketlediniz? Bir sıkıntınız mı var geçen günkü yanlış anlamanız hala devam mı ediyor yoksa?
Yok hocam yalnışlıkla olmuş. Stres valla belki de yalnış anlamaya sebep olmuştur. Hakkını helal et. İnan kaç haftadır uykularım kacıyordu. Gerçi birbirimizi en iyi buradakiler anlar. İnşallah hepimiz gönlümüze göre araçımıza bir an önce kavuşuruz

Yok hocam yalnışlıkla olmuş. Stres valla belki de yalnış anlamaya sebep olmuştur. Hakkını helal et. İnan kaç haftadır uykularım kacıyordu. Gerçi birbirimizi en iyi buradakiler anlar. İnşallah hepimiz gönlümüze göre araçımıza bir an önce

Yok hocam yalnışlıkla olmuş. Stres valla belki de yalnış anlamaya sebep olmuştur. Hakkını helal et. İnan kaç haftadır uykularım kacıyordu. Gerçi birbirimizi en iyi buradakiler anlar. İnşallah hepimiz gönlümüze göre araçımıza bir an önce kavuşuruz
Tekrardan hayırlı olsun hocam. Sizin bayide 1710 civarına araçlarr var mesajınızdan sonra bende de bir ışık oluştu. Aldığım golf e bir müşteri var. Golfü ona verip Formentor'a geçsem pişman olur muyum acaba? Siz ne dersiniz bir kullanıcı olarak

Daha kullanmadım. Sadece test sürüşü yaptım ama iç dizayn falan mükemmel. Ben izmirden aldım arac vardı.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230614_231657_Ship Locator.jpg
    Screenshot_20230614_231657_Ship Locator.jpg
    78.6 KB · Görüntüleme: 31
Arkadaşlar merhaba tcross için pazar günü sipariş düşmüş pazartesi de kaporası alındı o günden bu yana direk limana sevk ediliyor olarak görünüyo sizce tahminen ne zaman gelmiş olur

Son düzenleme:
Daha kullanmadım. Sadece test sürüşü yaptım ama iç dizayn falan mükemmel. Ben izmirden aldım arac vardı.
Hayirli olsun hocam Allah kaza bela göstermesin, avekten mi aldiniz acaba? Bende leon aldim oradan cumartesi teslim edildi. Paspas, ilk yardim seti vb seylerin teslimini bekliyorum

Arkadaşlar merhaba tcross için pazar günü sipariş düşmüş pazartesi de kaporası alındı o günden bu yana direk limana sevk ediliyor olarak görünüyo sizce tahminen ne zaman gelmiş olur
Kimsenin bi bilgisi yok mu

Arkadaşlar benim aracım şuan Bandırma sularında. Bu akşam 21.30 gibi Dilovası limanına geliyor. Kartal bayisinden teslim alıcam aracımı. ÖTV zammı filan konuşuluyor, sizce aracım bayiye ne zaman ulaşır ? Fiyatı sabitlemem mümkün mü ? Ne yapabilirim ? Bir zam daha kaldıracak gücüm kalmadı

Arkadaşlar benim aracım şuan Bandırma sularında. Bu akşam 21.30 gibi Dilovası limanına geliyor. Kartal bayisinden teslim alıcam aracımı. ÖTV zammı filan konuşuluyor, sizce aracım bayiye ne zaman ulaşır ? Fiyatı sabitlemem mümkün mü ? Ne yapabilirim ? Bir zam daha kaldıracak gücüm kalmadı
1-2 güne fiyatınız sabitlenir. Gümrükten cıktıgı an rahatlayabilirsiniz. Allah kazasız belasız ve zamsız alabilmeyi nasip etsin kardeşim

Merhaba, limana sevkten sonra ne kadar sürede geldi geminiz

6 haziran tiguan araç için sipariş numarası verildi 10 gün geçmesine rağmen hala limana sevk görünüyor. Bir arkadaşım 17 mayıs troc sipaeşi verlmiş hala limana sevk gözüküyor. Bir iki ay daha geminin gelmesinimi bekleyeceğiz nasıl bu işler??

Merhaba, limana sevkten sonra ne kadar sürede geldi geminiz
Benimki biraz kavga gürültü oldu. Ben Bursa bayisine kapora yatırdım 7 Nisan’da. Sonrasında Bursa bayisi kapanacağını söylenerek sürecim Kartal’a aktarıldı. Yaklaşık 2 ay filan bekledim bu süreçte. Kartal şubesinden aradılar. Konum olarak yakın olduğum için gittim birebir görüştüm.

• Beğen
Tepkiler: MKk

Geri
Üst Alt