Omer___Sahin
Üye
.
Son düzenleme:
Liste fiyatınüzerine boya koruman vs 60binAraçları liste fiyatından mı buldunuz yoksa üzerine para verip mi buldunuz önemli olan bh
sarı siteye gerek yok vw bayiiden alırken ekstra 100bin ödedim. aynı bokun laciverti oldu hepsi.Benim anlamadığım sıfır vw yok eyvallah da diğer araçlara sarı sitede ekstradan 100 bin isteniyorsa vw grubuna 250 bin isteniyor bunu nasıl açıklıyorsunuz
Yüzde 8 civarıyüzde kaç oldu
Keyif alan yorum hangisi hocam ?Buraya girip keyif alarak zam geleceğinden bahsedenler gerçekten aciz ve zavallı insanlarsınız. Birilerinin sitresinden, üzüntüsünde keyif alabilmek kadar kötü başka bir durum olduğunu düşünüyorum. Kimseye direk yazmıyorum. O kişiler kendilerini biliyor.
Teşekkür ederim hocam. Çok şükür zararımı hedge etmiştim. Ama imsanların ülkenin bu duruma gelmesi ve iki gün önce aynı arabanın bu kadar ederken şimdi bu fiyata gelmesi koyuyor. Çocuklarımızın geleceği gidiyor. Bu gün kurdan 120 bin tl arttı param. Gelen zamm 110 cıvarı. Ama almayacağım artık aracı. C4 ayarladım. Yeni zam yemeden alabilirsem. 1.100 e onu alacağım. Ama yazık. Paramızla stres oluyoruz rezil oluyoruzAllah yar ve yardımcın olsun
ÜSTE YAZIMI ALINTILADIM...Bir araca adımı yazdırabilmek için bu kadar çok çabaladığı hatırlamıyorum. İsim yazdırdım ama ne arayan var ne soran arabayı sattım 2 hafta bekledim kiralık araçla birisi 2-3 ay içinde kesin dese bekleyeceğim yok tam bir muamma en sonunda sarı siteden 1001 km diye yazan ama sadece 15km olan aracı aldım. Aracı almışlar bayiden bir yere kapatıp fiyat artsın diye bekleyen birinden aldım. İstediğim oldu mu olmadı. Otomatik isterken nur topu gibi bir düz vites golf 1.0 impression aldım. Hemde liste fiyatının 170 üstüne ama iyiki almışım (970bin). Dövizdeki yükselişi gördükçe doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Adım hala listede ne arayan var ne soran bekleyen arkadaşlara sabırlar diliyorum.
Ne zammı hocam bu matrah mı değişecekÖTV zammı gelebilir arkadaşlar.
Ne zammı hocam bu matrah mı değişecek
bir bu eksiktiÖTV zammı gelebilir arkadaşlar.
Net Fiyat | ₺428,255.75 |
ÖTV (%80) (*5) | ₺342,604.60 |
KDV (%18) (*5) | ₺138,754.86 |
Motorlu Taşıtlar Vergisi (*5) | ₺1,272.50 |
Trafik - Tescil ve Ruhsat İşlemleri Resmi Bedelleri (*5/6) | ₺1,139.28 |
Trafik Tescil ve Ruhsat İşlemleri Hizmet Bedeli (*7) | ₺1,073.00 |
Opak Renk Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (*1/2/3/8) | ₺913,100.00 |