Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Bu gidişle broadway alıp oturucaz heralde. Bu araçlar gelmez arkadaş, düzen bozuk herkese geçmiş olsun.

Arabasını satıp bekleyenler için çok kötü oldu cümleten geçmiş olsun…
inandık abi. Nisan sonu en kötü geliyor dendi. Ancak satarız dedik sattık. elimizdekinden olduk gelecek olan araçtan olduk. bu saatten sonra gelsede önemli degil.

@hasansefaa_
p

Gökan bey siİn araçda gelişme var mı bizimki halen bekliyor aynı konumda
Kusura bakmayin, yogunluktan cevap yazma firsatim olmadi. Benim de hala limana sevk asamasinda. 2 haziranda bir zam gelmisti, tekrar gelecegi yazilmis forumda. Bu cok aci bir durum. Ben aracimi hala satmamis olsamda 2. El araca sifirina gelen zam oranini yansitmak mumkun degil. Bugune kadar hep 0 arac aldim ve ilk defa cok zorlaniyorum yenilemekte. Aradaki makas dramatik bir bicimde acildi. Ancak, almak zorundayiz diye dusunuyorum. Aksi durumda hic yenileme sansimiz olmayacak gibi.

Bende başka bir araç bulmaya çalışıyorum. Alabilirsem ne ala alamazsam el mahkum ne derslerse alacağız. Elimizdekini de sattık

Araçları liste fiyatından mı buldunuz yoksa üzerine para verip mi buldunuz önemli olan bh

Geçen bir bayi 1.0 etsi style 6 bin kmdeki test aracını 1.400.000 e sattı, aracın sıfır 1.140.000 aynı şekilde 1.0 e tsi bayide yok sarı sitede de cam tavanlıları en az 1.320.000 liste fiyatı 1.050.000

Herkese sabırlar diliyorum
Bir araca adımı yazdırabilmek için bu kadar çok çabaladığı hatırlamıyorum. İsim yazdırdım ama ne arayan var ne soran arabayı sattım 2 hafta bekledim kiralık araçla birisi 2-3 ay içinde kesin dese bekleyeceğim yok tam bir muamma en sonunda sarı siteden 1001 km diye yazan ama sadece 15km olan aracı aldım. Aracı almışlar bayiden bir yere kapatıp fiyat artsın diye bekleyen birinden aldım. İstediğim oldu mu olmadı. Otomatik isterken nur topu gibi bir düz vites golf 1.0 impression aldım. Hemde liste fiyatının 170 üstüne ama iyiki almışım (970bin). Dövizdeki yükselişi gördükçe doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Adım hala listede ne arayan var ne soran bekleyen arkadaşlara sabırlar diliyorum.

Herkese sabırlar diliyorum
Bir araca adımı yazdırabilmek için bu kadar çok çabaladığı hatırlamıyorum. İsim yazdırdım ama ne arayan var ne soran arabayı sattım 2 hafta bekledim kiralık araçla birisi 2-3 ay içinde kesin dese bekleyeceğim yok tam bir muamma en sonunda sarı siteden 1001 km diye yazan ama sadece 15km olan aracı aldım. Aracı almışlar bayiden bir yere kapatıp fiyat artsın diye bekleyen birinden aldım. İstediğim oldu mu olmadı. Otomatik isterken nur topu gibi bir düz vites golf 1.0 impression aldım. Hemde liste fiyatının 170 üstüne ama iyiki almışım (970bin). Dövizdeki yükselişi gördükçe doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Adım hala listede ne arayan var ne soran bekleyen arkadaşlara sabırlar diliyorum.
Hayırlı olsun hocam

Benim anlamadığım sıfır vw yok eyvallah da diğer araçlara sarı sitede ekstradan 100 bin isteniyorsa vw grubuna 250 bin isteniyor bunu nasıl açıklıyorsunuz

Merhaba ,

Hocam üzücü bir haber paylaşacağım.

Az önce bilgi aldım.

Araçlara %10 zam bekleniyor. Altında kalırsa 2. zam yapılacakmış.

Ve en üzücüsü de gemi ayarlayamamışlar. 6000 bin araç kalmış.

Tüm gemiler bayramdan sonraya kaldı.

inandık abi. Nisan sonu en kötü geliyor dendi. Ancak satarız dedik sattık. elimizdekinden olduk gelecek olan araçtan olduk. bu saatten sonra gelsede önemli degil.

İnsanları bu derece mağdur etmek hangi ticari ahlaka sığıyor bilmiyorum maalesef tatsız bir durum. Üretimi tamamlanan arabaların türkiyeye gelememesinden normal şartlarda markanın sorumlu olması gerekir.

Geri
Üst Alt