Sıfır Araç Teslimat Süreleri

bir bu eksikti
Net Fiyat₺428,255.75
ÖTV (%80) (*5)₺342,604.60
KDV (%18) (*5)₺138,754.86
Motorlu Taşıtlar Vergisi (*5)₺1,272.50
Trafik - Tescil ve Ruhsat İşlemleri Resmi Bedelleri (*5/6)₺1,139.28
Trafik Tescil ve Ruhsat İşlemleri Hizmet Bedeli (*7)₺1,073.00
Opak Renk Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (*1/2/3/8)₺913,100.00

Daha ne kadar gelmesi gerekiyor şu rakamlara bakınca arabanın fiyatını geçmek üzere neyse:mad:
Arabanın fiyatını aşıyor zaten vergiler ÖTV+KDV

Boş paketi paha biçilmez gibi satıyorlar millete ulaşılamazmış gibi satıyorlar. Elimi sürmem o impressionlara elimi..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, benim T-Roc aracım gemideymiş. Ne zaman yüklendiğini, ya da hareket edip etmediğini bilmiyorum. Satış danışmanı, aracın gümrükten geçtiğinde fiyatının sabitleneceğini söylemişti. Gemiyi nasıl öğrenebilirim ? Aracı şirket üzerine aldığım için mobil uygulamadan bilgi edinemiyorum.

Merhaba arkadaşlar, benim T-Roc aracım gemideymiş. Ne zaman yüklendiğini, ya da hareket edip etmediğini bilmiyorum. Satış danışmanı, aracın gümrükten geçtiğinde fiyatının sabitleneceğini söylemişti. Gemiyi nasıl öğrenebilirim ? Aracı şirket üzerine aldığım için mobil uygulamadan bilgi edinemiyorum.
St zaten biliyordur gemiyi. Ona sorup gemi adını ögrenebilirsin. Marine traffic üzerinden de gemi adını yazıp güncel konumunu takip edebilirsin

Sayet hareket etmediyse ve bilgi kesinse suan Setubal Autoeropa portta Grande Italia gemisinde olabilir. Marine Traffic yukleyip portu ve gemiyi bulabilirsiniz.

Ben aracımı az evvel galeriden aldım. Farkı bayiye verene kadar galeriye verdim. Bu süreçte aylarca beklerken kaybettiğim birikimlere yanarım. Yapacak bişey yok. Bekleyenin Allah yardımcısı olsun. Maddiyatı geçtim manevi olarak aylardır beklemek yıpratıyor. Tekrardan bekleyenin Allah yardımcısı olsun.

Ben aracımı az evvel galeriden aldım. Farkı bayiye verene kadar galeriye verdim. Bu süreçte aylarca beklerken kaybettiğim birikimlere yanarım. Yapacak bişey yok. Bekleyenin Allah yardımcısı olsun. Maddiyatı geçtim manevi olarak aylardır beklemek yıpratıyor. Tekrardan bekleyenin Allah yardımcısı olsun.
Hocam hayırlısı olsun senin adına çok üzüldüm.

Bu togg denen aracı kutsanmış yerli ve milli değer olarak görüp

2. Elde ilana koymayan , alsatını yapmayan yüce millettimizi tebrik etmek lazım....
Herkes biniciymiş....ya da alım satımını yapmak mahrem olarak görülüyor ki 1 tane ilanı yok sarı sitede.

Bu togg denen aracı kutsanmış yerli ve milli değer olarak görüp

2. Elde ilana koymayan , alsatını yapmayan yüce millettimizi tebrik etmek lazım....
Herkes biniciymiş....ya da alım satımını yapmak mahrem olarak görülüyor ki 1 tane ilanı yok sarı sitede.
Hocam ne kadar temiz kalpli düşünceleriniz var :)
İlana koydukları vakit araç sahibine devlet makamlarından ulaşıp baskı yapıyorlar. Siz hiç merak etmeyin satmak isteyenler oldu. Sırf bu işlere bakan adam dikmişlerdir. İnsanları vatan hainliğiyle suçluyorlar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben trocdan vazgeçtim. Bu gün bayide cupra fermantor buldum. Onu aldım. 1710 direk liste fiyatı. Aklınızda olsun. Bayilerde bu araç var. Sormanızda fayda var. İnş birinize vesile olurum. Doluluk vs baya iyiydi cupralarda.

Arkadaşlar ben trocdan vazgeçtim. Bu gün bayide cupra fermantor buldum. Onu aldım. 1710 direk liste fiyatı. Aklınızda olsun. Bayilerde bu araç var. Sormanızda fayda var. İnş birinize vesile olurum. Doluluk vs baya iyiydi cupralarda.
Güle güle kullan hocam hayırlı olsun

Geri
Üst Alt