Biri çeyrek altın diğeri ford puma. Bence gidip test sürüşü yapın. Fakat golf8 için akıyor diyebilirim.golf 8 ıle fprd puma st lıne arasında kaldım arkadaslar tavsıyelerınız neelrdır
Golf'un forum sayfasına sorulmaması gereken çünkü cevabın belli olduğu bir sorudurgolf 8 ıle fprd puma st lıne arasında kaldım arkadaslar tavsıyelerınız neelrdır
bende golf e karar verdım pekı sızce cam tavanmı yoksa cam tavana cokta gerek yokmu?Golf'un forum sayfasına sorulmaması gereken çünkü cevabın belli olduğu bir sorudur
bende golf e karar verdım pekı sızce cam tavanmı yoksa cam tavana cokta gerek yokmu?
10 yıl cam tavanlı araçlara binmiş birisi olarak cam tavan kışın soğuk, yazın sıcak sorunu vardır. Şuan ki aracımda cam tavan yok. Bütçeniz izin veriyorsa araca ayrı bir ferahlık katmaktadır. Aracımı tekrar değiştirecek olsam gene cam tavanlı almaya özen gösteririm.bende golf e karar verdım pekı sızce cam tavanmı yoksa cam tavana cokta gerek yokmu?
güvenlik içinde cam tavan olumsuz etkiler, ama gösteriş ve ferahlık için olumlu. Karar sizinbende golf e karar verdım pekı sızce cam tavanmı yoksa cam tavana cokta gerek yokmu?
Tabiki golf, fakat sıfır km olacaksa bulmakta zorlanabilirsiniz bu sıralar..golf 8 ıle fprd puma st lıne arasında kaldım arkadaslar tavsıyelerınız neelrdır
fark verip alacaz mecburen bekledıkce zamlanıyorTabiki golf, fakat sıfır km olacaksa bulmakta zorlanabilirsiniz bu sıralar..
şubat sonundan itibaren bir çok bayide sırada beklemede vs.. gibi durumlarda kayıtlıyım fakat hep aynı senaryo dönuyor. Hep genelde müsaitlik olduğunda dönülecek yada belli sıralamada müsaitlik durumuna göre bilgilendirileceksiniz yada farklı ifadeler ile yanıt alıyorum..fark verip alacaz mecburen bekledıkce zamlanıyor
Hocam hayırlı olsun. 6 ay çok uzun değil mi? Bmw hep o şekilde mi teslim ediyor acaba?17 ocak bmw 116 d icin 100bin kapora yatirdim.23 haziranda olusturdugum arac birebir geldi.hic bir talepleride olmadi.fiyat neyse o.sadece seramik cam filmi teklif ettiler ben yaptirmadim.aracida yarim depo yakit ile teslim ettiler.sure uzun ama enazindan surec seffaf.eger aceleniz yoksa mutlaka degerlendirin.