Sıfır Araç Teslimat Süreleri

golf 8 ıle fprd puma st lıne arasında kaldım arkadaslar tavsıyelerınız neelrdır

bende golf e karar verdım pekı sızce cam tavanmı yoksa cam tavana cokta gerek yokmu?
10 yıl cam tavanlı araçlara binmiş birisi olarak cam tavan kışın soğuk, yazın sıcak sorunu vardır. Şuan ki aracımda cam tavan yok. Bütçeniz izin veriyorsa araca ayrı bir ferahlık katmaktadır. Aracımı tekrar değiştirecek olsam gene cam tavanlı almaya özen gösteririm.

fark verip alacaz mecburen bekledıkce zamlanıyor
şubat sonundan itibaren bir çok bayide sırada beklemede vs.. gibi durumlarda kayıtlıyım fakat hep aynı senaryo dönuyor. Hep genelde müsaitlik olduğunda dönülecek yada belli sıralamada müsaitlik durumuna göre bilgilendirileceksiniz yada farklı ifadeler ile yanıt alıyorum..

Fakat içerden , dışarıdan yada fark vererek(oluruna okey) veya farklı senaryolar ile tanıdık vasıtasıyla veya farklı sonuçlar ile araçlar bulan bir çok kişi mevcut...

fakat hiç bir zaman sonuça ulaşamadım.. her seferimde aramalar ve kaydımı güncellemelere rahmen.. sonuc olumsuz genelde...

polo(beklemeyin) , golf(dsg imkansız) t-cross cok az geliyor gibi sebepler....

17 ocak bmw 116 d icin 100bin kapora yatirdim.23 haziranda olusturdugum arac birebir geldi.hic bir talepleride olmadi.fiyat neyse o.sadece seramik cam filmi teklif ettiler ben yaptirmadim.aracida yarim depo yakit ile teslim ettiler.sure uzun ama enazindan surec seffaf.eger aceleniz yoksa mutlaka degerlendirin.

17 ocak bmw 116 d icin 100bin kapora yatirdim.23 haziranda olusturdugum arac birebir geldi.hic bir talepleride olmadi.fiyat neyse o.sadece seramik cam filmi teklif ettiler ben yaptirmadim.aracida yarim depo yakit ile teslim ettiler.sure uzun ama enazindan surec seffaf.eger aceleniz yoksa mutlaka degerlendirin.
Hocam hayırlı olsun. 6 ay çok uzun değil mi? Bmw hep o şekilde mi teslim ediyor acaba?

Geri
Üst Alt