Kayseride golf r line, style, impression varArkadaşlar Uzay Oto da Taigo Tcross Ve tRoc bol miktarda var di bugün. Bir arkadaşıma aldık liste fiyatı altindan. İsteyen bekleyen varsa bilgi amaçlıdır. Golf life style yine yok. Polo yok.
merhaba kayseride hangi bayii isim yada telefonu var mı sizde r-line için bir soralım bakalım var derler mi?Kayseri bayiinde şu an golf var paylaşıyorlar.. İlgilenen varsa haber verryim dedim.
Kayseri Aykan bayii. Şu an var mı hala bilmiyorum style paylaştılar bugün, siyah renk.merhaba kayseride hangi bayii isim yada telefonu var mı sizde r-line için bir soralım bakalım var derler mi?
gri renk paylaştılar kayseri bayii impresion.Bu ay için sıfır araç bekleyen varmıdır? Golf impression için araç gemide. Bilgisi olan varsa destek olabilirse çok sevinirim.
HayırlısıııııFay kırıldı enerji boşaldı
Pazartesiden itibaren tüm bayilerde
Rline ,style, life impression hepsinden bol bol bulacaksınız.
Ne oldu ki ??
Alsat mafiası , bayi mafyası böyle buyurdu uygun gördü
fiyat ancak bayii fatura kestikten sonra sabitlenir, genelde gümrükten çekildikten sonra fatura kesilir ama siz yine de şansınızı deneyin faturanızı kestirin.Durum ‘gümrükte ‘ olunca fiyat sabitlenmiş mi oluyor? Yoksa gümrükten çekilmeyi mi beklemek gerekir ? Teşekkürler
Uygulamada durum olarak gümrükten geçti mi yazıyor sizinkinde?benim aracım bugün sabah gümrükten geçti. Henüz fatura kesilmedi pazartesi kesilecek ama müşteri temsilcisi fiyatın sabitlendiğini belirtti. Gümrük işlemlerinin tamamlanması yeterli onlar için.