Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Gitti güzelim arabalar

Ekli dosyalar

• IMG_7882.jpeg
    IMG_7882.jpeg
    564.4 KB · Görüntüleme: 61

sıfır araç piyasası da emlak satışı gibi durdu çünkü krediler kısıtlandı. enflasyona oynamak için böyle devam edecekler kendinizi 2024 Bahar aylarına kadar hazırlayın

Bu ay için sıfır araç bekleyen varmıdır? Golf impression için araç gemide. Bilgisi olan varsa destek olabilirse çok sevinirim.

Aracım hala gemide. Cuma yada en geç pazartesi keseriz dedi satış danışmanı. Sizce yetişecekmi? Tecrübeli arkadaşlar gemi ve portlara bakma şansınız varsa çok sevinirim teşekkürler

Fay kırıldı enerji boşaldı

Pazartesiden itibaren tüm bayilerde
Rline ,style, life impression hepsinden bol bol bulacaksınız.

Ne oldu ki ??

Alsat mafiası , bayi mafyası böyle buyurdu uygun gördü

Fay kırıldı enerji boşaldı

Pazartesiden itibaren tüm bayilerde
Rline ,style, life impression hepsinden bol bol bulacaksınız.

Ne oldu ki ??

Alsat mafiası , bayi mafyası böyle buyurdu uygun gördü
Hayırlısııııı

Durum ‘gümrükte ‘ olunca fiyat sabitlenmiş mi oluyor? Yoksa gümrükten çekilmeyi mi beklemek gerekir ? Teşekkürler

Durum ‘gümrükte ‘ olunca fiyat sabitlenmiş mi oluyor? Yoksa gümrükten çekilmeyi mi beklemek gerekir ? Teşekkürler
fiyat ancak bayii fatura kestikten sonra sabitlenir, genelde gümrükten çekildikten sonra fatura kesilir ama siz yine de şansınızı deneyin faturanızı kestirin.
şimdiden hayırlı olsun aracınız.

benim aracım bugün sabah gümrükten geçti. Henüz fatura kesilmedi pazartesi kesilecek ama müşteri temsilcisi fiyatın sabitlendiğini belirtti. Gümrük işlemlerinin tamamlanması yeterli onlar için.

benim aracım bugün sabah gümrükten geçti. Henüz fatura kesilmedi pazartesi kesilecek ama müşteri temsilcisi fiyatın sabitlendiğini belirtti. Gümrük işlemlerinin tamamlanması yeterli onlar için.
Uygulamada durum olarak gümrükten geçti mi yazıyor sizinkinde?

Uygulamada gümrükten çekildi yazdı benim de. Herhalde sabitlendi fiyat

Geri
Üst Alt