Bugünkü gemide 900 tane troc var sadecw troc geldiGelen gemilerde T-roc olan var mı?
Bugünkü gemide 900 tane troc var sadecw troc geldiGelen gemilerde T-roc olan var mı?
Hocam rahat olun zam yokmuş haberi aldım ST denSağ olun hocam. Faturayı kestirmeden huzur yok ama hala aman bi aksilik olmasın modundayım. Bir daha uzun süre araba falan değiştirmem, allah sabır versin herkese.
Bende görüştüm banada çarşamba perşembe günü için hazırlıklı olun dediAynı gemide araçlarımız
Uygulamada hala gemide, bgn gümrüğğ görürmüyüz acaba?
ST perş bizde olur gibilerinden birşeyler dedi ama güvenemedim
İnşBende görüştüm banada çarşamba perşembe günü için hazırlıklı olun dedi
Bende de öyle herhalde gümrük çalışma saatlerinden kaynaklı olabilir tahminimNeptune odyse yarımca limanı için harekete geçti ama uygulamada hala gemi üzerinde gözüküyor benim araç, sanırım güncelleme geç gelecek..
Hocam bu t-roc lar ne zaman teslim edilir? İstanbul için. Tahmininiz var mı?Bugünkü gemide 900 tane troc var sadecw troc geldi
3 4 günü bulabilir bence, satış danışmanınıza sorun inen araclardan biri sizinse.Hocam bu t-roc lar ne zaman teslim edilir? İstanbul için. Tahmininiz var mı?
Bir gun sonra bayide arac, noter islemleri vs. 2 3 gune teslimAracım gümrükten çekildi acaba ne kadar sürede bayii ye geçiyor bu süreci bilen var mı
Ben satışa cıkardım kapora verdiler pazartesi vericez galiba ; )Benden başka aracını satıp bekleyen kim vardı? Her gün haneye zarar yazıyoruz arabasızlıkta cabası. Ben ikinci el bir araç almaya karar verdim. Bu belirsizlikte daha fazla arabasız kalamam. Ne düşünüyorsunuz mantıklı mı?
13.06.2006 tarihli ve 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanununun Geçici 12 nci maddesi kapsamına giren mükellefler tarafından üretilen sadece elektrik motorlu taşıtlar için;
togg için hocam bu
Deme öyle hocam 3 aydır peşindeyizİzmir’e uğramadan gelsin yeter
hayırlısı olsun hocam. Ben de Grande Italia'dan araç bekliyordum. Sizin faturanız kesildi mi?Sağ olun hocam. Faturayı kestirmeden huzur yok ama hala aman bi aksilik olmasın modundayım. Bir daha uzun süre araba falan değiştirmem, allah sabır versin herkese.