Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Merhaba aranızda bende yeniyim t crossa yazıldım geçen pazar üretildi bir haftadır limana sevk ediliyor takip 4..9 9..6 ne zaman elimize geçer tahmin olan varsa çok memnun olurum
Saygılar
Hiç belli olmaz. Limana sevk olarak 2.5-3 aydır bekliyorum. Kiminin de 2-3 haftaya gemiye yükleniyor. Biraz şans işi.

Benim sipariş numaram 470 ile bitiyor. Dağhan hocamın ki 900 lü bişeydi. Ben sevkteyim dağhan hocamın gemisi yarın türkiyeye gelmiş olacak sanırım. Yani hiç bir önemi yok. Tamamen distribütör firma yani doğuş ayarlıyor. Diyor ki şu 1000 araç için şu gemiyi planladık. Sonra o gemide bulunacak araçlar için bayiler bilgilendiriliyor. Şu araçlarınız bu gemide yer alacaktır diye. Bayilerde ancak bu zaman haber alabiliyor. Ekstra bişey bildikleri zaten yok. Sadece dist doğuş bu şekilde bilgilendirdiğinde haberleri oluyor.

-Sipariş numarası olayi bir sey ifade etmiyor. Onemli olan uretimden cikis tarihi.
-Bizim gemi 1 saate yanasacak. Uygulamada gemide görünüyor. Gümrükten çekildiğinde fiyat sabitleniyor. Gelişmeleri paylaşacağım.

Üretimden çıkış tarihide çok bişey ifade etmiyor sanki. Süreci çok hızlı ilerleyenler var. Benim üretimden çıkalı 2 ay oldu. Zaten en eski üç kişi kaldık heralde. @GolfWolf09 @hllnml53 ve ben. Şanssız ekip.
İki tane gemi listesi gördüm birinde 3 tiguan yüklenmişti birinde 4. Bu şekilde giderse zaten bize sıra bir senede de gelmez

Benimde 24 nisanda kaporasını verdiğim araç inşallah Neptune odysses ile geliyor pazar gecesi gelecek gibi görünüyor inşallah

Nasıl yazıldınız hocam
Mart ayinda aramaya başladım nisanda kapora istedi gönderdim ve takibe basladim son durum gecen pazar fabrikadan cikti limana sevk ediliyor yaziyor isleyis ve sureyi bilmedigim icin forumu arastirip danistim elimiz şu an bundan ibaret bekliyoruz sure belirsiz ; )

Benden başka aracını satıp bekleyen kim vardı? Her gün haneye zarar yazıyoruz arabasızlıkta cabası. Ben ikinci el bir araç almaya karar verdim. Bu belirsizlikte daha fazla arabasız kalamam. Ne düşünüyorsunuz mantıklı mı?

Benden başka aracını satıp bekleyen kim vardı? Her gün haneye zarar yazıyoruz arabasızlıkta cabası. Ben ikinci el bir araç almaya karar verdim. Bu belirsizlikte daha fazla arabasız kalamam. Ne düşünüyorsunuz mantıklı mı?
2.el yine alin ama siparis surecindeki aracinizi da mutlaka gunu geldiginde gerekirse 2. el aldiginizi satarak alin. 0 arac alabilme ihtimali olan ender insanlardaniz.

Hocam bende çok gittim geldim. Aracımı satalı 3 ayı geçti. İyi zarar ettik üstüne aksesuar parasıyla başlamışım 0 aracına dedirttiler. Ama şuanda inat da bir murat diyerek bekliyorum. Bence vazgeçmeyin hocam.

2.el yine alin ama siparis surecindeki aracinizi da mutlaka gunu geldiginde gerekirse 2. el aldiginizi satarak alin. 0 arac alabilme ihtimali olan ender insanlardaniz.
Hocam bende çok gittim geldim. Aracımı satalı 3 ayı geçti. İyi zarar ettik üstüne aksesuar parasıyla başlamışım 0 aracına dedirttiler. Ama şuanda inat da bir murat diyerek bekliyorum. Bence vazgeçmeyin hocam.
Tabi haklısınız ondan vazgeçemem zaten inada bindi artık. İdarelik bir araç alıp tiguan gelince aldığımdan uygun fiyata satarım. Bir daha nerden bulacağız

Ben satışa cıkardım kapora verdiler pazartesi vericez galiba ; )
2016 midline 57000 km hatasiz 1.6 tdi man golf 7

Bizim arac gümrükte, dün sabah yanasmisti. Hafta sonu, tatil vs. yok sanırım o sektörde.
Gemi de ayrılmış dilovasindan.

Bizim arac gümrükte, dün sabah yanasmisti. Hafta sonu, tatil vs. yok sanırım o sektörde.
Gemi de ayrılmış dilovasindan.
Gemiyi bekletmiyorlar özellikle araç gemileri, hemen mesaiyle işlemlerini bitiriyorlar. Gümrükte takıldı falan artık onlar hikaye. Tse den evrakları çıktığı anda koca geminin gümrük işlemi maksimum yarım saat.

Geri
Üst Alt