Eyv, araç gemide şuan, birkaç kişi aradı ilan için, ST ye sorucam tam süreci aracı ne zaman vereyim diye, gümrüğe gelince ya da gümrük işi bitince satarım heraldeBence gemiye bindiginde ilan koy, sonra dar zaman olur sıkışır istediğin fiyattan veremeyebilirsin. Piyasa yavaslayacak gibi bir süre.
Aynen öyleSadece konu araba değil. Elinde naktin olmasının önemli olacağı bir döneme giriyoruz. Sosyal yardımla geçinenlerin bir serzenişi olmaz ama maaşla geçinen orta sınıf ve işci sınıfı için oldukça büyük bir sıkıntı geliyor. Krediler açılsa bile faizler çok artacak ve krediye ulaşmak yine zor olacak. Bayilere etkisi sadece liste boyları kısalacak.
Bu arada dün baktım ay başı sonrası gene 15 bin zam yemişimSizin araçta neptunde mi
Neden kiBu arada dün baktım ay başı sonrası gene 15 bin zam yemişim
Zam gelmedi ki 4 mayıstan sonraBu arada dün baktım ay başı sonrası gene 15 bin zam yemişim
Evet güncelleniyordu ama ben de bi fark göremedimReno zam yapmamış sanırım
Çok şükür evet dakika dakika bakıyordum ne zaman gelecek diye ki mutlu bir tabloyu gördükNeptune odyse dil iskelesine doğru yola çıktı 21 mayıs 22.00 sularında varacak görünüyor