Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Tüm neptune gemilerine baktım☺️
Genelde pirede 1-2 gün bekleyip kalkıyorlar. PİRE sonrası istikamet dil iskelesi oluyor ve yolculuk 24-26 saat sürüyor.

En kötü tahminim 19unda gelir hsonu gümrük çalışmıyor ise 22-23 gibi gümrük işlemleri olur.

Pskopat diyebilirsiniz ama piyasa bu hale soktu malesef☺️ Halbuki alt tarafı Troc bekliyoruz bmw3 kasa olsaydı heralde direk Almanya dan aracı alırdım☺️

Takipteyim gemiyi gelişme olursa yazarım.
Neptun odysess gemisi kalktı ama breuta gidiyor maalesef 19 u varış gösteriyor umarım sonrasında türkiye olur

Bakalım ST zaten dedi 22-24 arası planlandı diye muhtemelen o zaman olur bildiklerini düşünüyorum

Paralı üyelik nasıl alındığını bilsem en azından gemi gelene kadar kullanırım biliriz ne zaman geleceğini

bayilere bilgi verilmiş. Hangi bayinin diyelim 30 aracı var bekleyen. hangileri gemiye yüklendiği bilgisini bayilerle paylaşıyorlar. St ile bir görüşün isterseniz.

bayilere bilgi verilmiş. Hangi bayinin diyelim 30 aracı var bekleyen. hangileri gemiye yüklendiği bilgisini bayilerle paylaşıyorlar. St ile bir görüşün isterseniz.
Siz hangi bayi ile görüştünüz. Emden de bu ay içerisinde kesin bir gemi daha kalkacak mı yani .

Emden mi emin değilim ama bir gemi daha kalkacak. Bu arada şöyle bir bilgiden de eminim, her ay bir gemi kalkmıyo. 5-6 gemi kalktığı da oluyor. Distribitör kontrolünde hepsi. Benim bayi avek. Mesela dağhan hocamın aracındaki gemi aradan 5 gün sonra bi gemi daha. Ve 5 gün sonra bi daha kalkabilir.

Valla şöyle bi gelisme bekliyorum. Bugün nakit avanslarin hepsi kapandi. Vakifbankla görüştüm, tasit kredisinde onaylarda pürüzler başlamış. Mevduatlar 40'lara dayandi. Bu bağlamda araç fiyatlarında zam beklemiyorum. Vazgecen cok olacaktır. Ayrıca döviz bozum hedefi geldi bankalara. Bu da dövizi biraz sabit tutup belki aşağı salabilir. Benim gibi krediyle is yapacaklar ellerini cabuk tutsa iyi olur.

Emden mi emin değilim ama bir gemi daha kalkacak. Bu arada şöyle bir bilgiden de eminim, her ay bir gemi kalkmıyo. 5-6 gemi kalktığı da oluyor. Distribitör kontrolünde hepsi. Benim bayi avek. Mesela dağhan hocamın aracındaki gemi aradan 5 gün sonra bi gemi daha. Ve 5 gün sonra bi daha kalkabilir.
Valla eskilerden bi biz kaldık sanırım. Dağhan beyin aracını hayırlısı ile gemiye koyduk bize de sıra gelir inşallah.
Zam gelmediği sürece bekleriz sorun yok ama bu doğuş zihniyeti kurdan bağımsız sürekli zam yapma peşiinde bu sıkıntı.

İçimizi ferah tutalim 12 gun once yaptılar, yapmazlar. Seçim sonunu beklerler.

Geri
Üst Alt