Emdenden mi kalkacakyeni bir gemi oluşturulmuş. Araçlar belliymiş benim araç yine yok içinde. Araç bekleyenler sorgulayabilir.
Emdenden mi kalkacakyeni bir gemi oluşturulmuş. Araçlar belliymiş benim araç yine yok içinde. Araç bekleyenler sorgulayabilir.
Neptun odysess gemisi kalktı ama breuta gidiyor maalesef 19 u varış gösteriyor umarım sonrasında türkiye olurTüm neptune gemilerine baktım
Genelde pirede 1-2 gün bekleyip kalkıyorlar. PİRE sonrası istikamet dil iskelesi oluyor ve yolculuk 24-26 saat sürüyor.
En kötü tahminim 19unda gelir hsonu gümrük çalışmıyor ise 22-23 gibi gümrük işlemleri olur.
Pskopat diyebilirsiniz ama piyasa bu hale soktu malesef Halbuki alt tarafı Troc bekliyoruz bmw3 kasa olsaydı heralde direk Almanya dan aracı alırdım
Takipteyim gemiyi gelişme olursa yazarım.
Evet malesef öyle, ama saçma geldi aşağıya kadar inmesi sonra türkiyeye gelmesi..yapacak birşey yok bekleyip göreceğizNeptun odysess gemisi kalktı ama breuta gidiyor maalesef 19 u varış gösteriyor umarım sonrasında türkiye olur
Emdenden dil iskelesi rotalı grande italia gemisi var ama ne getiriyor bilemiyorumEmdenden mi kalkacak
Henüz araçlar yüklenmemiş. Gemi programı oluşturulmuş 1-2 güne yüklenir. Benim st de 5 arac vardı 2 si binecek. 3 ü beklemede. Bende beklemedeyim hale
Onun haricinde söylediğini diyorum.Emdenden dil iskelesi rotalı grande italia gemisi var ama ne getiriyor bilemiyorum
20 mayıs varışlı
onu bilmiyorum hocam, st aktardığı bir gemi programı oluşturuldu dedi. Hangi araçlar bu gemide olacak belli şuanda. Ama muhtemelen emden den kalkar yine.Onun haricinde söylediğini diyorum.
Siz hangi bayi ile görüştünüz. Emden de bu ay içerisinde kesin bir gemi daha kalkacak mı yani .bayilere bilgi verilmiş. Hangi bayinin diyelim 30 aracı var bekleyen. hangileri gemiye yüklendiği bilgisini bayilerle paylaşıyorlar. St ile bir görüşün isterseniz.
Valla eskilerden bi biz kaldık sanırım. Dağhan beyin aracını hayırlısı ile gemiye koyduk bize de sıra gelir inşallah.Emden mi emin değilim ama bir gemi daha kalkacak. Bu arada şöyle bir bilgiden de eminim, her ay bir gemi kalkmıyo. 5-6 gemi kalktığı da oluyor. Distribitör kontrolünde hepsi. Benim bayi avek. Mesela dağhan hocamın aracındaki gemi aradan 5 gün sonra bi gemi daha. Ve 5 gün sonra bi daha kalkabilir.
Sizin araca zam gelmicek hocam o konu kesin teyit ettim ben bir sonraki gemiye gelme ihtimali var.İçimizi ferah tutalim 12 gun once yaptılar, yapmazlar. Seçim sonunu beklerler.