Sıfır Araç Teslimat Süreleri

kurda 1 dalgalanma oldu biz 2 zam yemiştik. araç gümrükten çekilir çekilmez faturasını kestirdim teslim almaya gideceğim günün akşamında 1 zam daha geldi ancak faturam hazır olduğu için etkilenmedim.
o yüzden bence yarın bayiiye gidip bu işi cumartesi son mesai saatinde bitirmeye bakın. seçimden sonra hiç bir şeyin garantisi yok.
Şimdi şöyle bir durum var dogus bayiye fatura etmezse sonuçta distribütör dogus otomotiv oldugu için bayinin yapacağı hiç birşey yok fatura gelmezse oda müşteriye fatura edemez inşallah böyle seyir devam eder zam vs gelmez temennimiz ondan yana satıs müdürü fatura gelmedi nasıl sana fatura edeyim diyor haklı olarak durum böyle olunca elden bişe gelmiyor

Valla pek zannetmiyorum. Haziran gibi artık umudunu tamamen kaybettim. Böyle bir saçmalık olamaz.
Son yüklemede de ben dışarıda kalmış, diger bekleyenlerin gemilere yüklenmişti. Psikolojiyi bozan durumlar. Sağlık olsun, gec olsun guc olmasin.

Gecmiste nasıldı bu işler?
(2017 aralık)

Bayi telefon görüşmeleri

İyi günler.

Sunroffsuz tdi manuel tungsten high golf araç soracaktım

Sunrooflusu var !

Bu sekilde 15 bayiden aynı cevabı aldım ( heryerde sunrooflu var)

Sonra aradım

444 lü vw dialog araç sorgulama hattını

Yavvv bana Sunroffsuz tdi manuel tungsten high araç nerelerde var bi yardımcı oluverseniz?

Beyefendi !!

Malatyada var
Konya da var
Antalyada var
Uşakta var
İstanbul tamaş da var

Var oğlu var

Tamaşı aradım kaporamı gönderdim. İşlem tamam.

Bu aracı 121.000 e aldım 13 ocak 2018 de.

Hatta 1 hafta öncesinde

İstanbul uzay otoyu aramıstım

Aradıgınız araç yok ama

Beyaz sunrooflu manuel high aracım var bi tane dedi. 121.500 teklif etti.

Dedim beni sunroof rüzgarı çarpıyo . Sunroof günesi baş agrısı yapıyo falan. Cok sagol güle güle (aslında mükemmel fiyat harika teklif)

Ha o zamanlar . Sunroof farkı listede vergiler dahil 4000 liraydı....o da ayrı konu

Gittik 121 e sunroofsuz tungsten manuel high aracı aldık geldik.

Böyle bolluk , açık büfe sıfır araba satışı seç begen al yılları böyleydi.

Seçim sonu da ciddi düşüş bekliyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230513_112329_Yap Kredi Mobil.jpg
    Screenshot_20230513_112329_Yap Kredi Mobil.jpg
    106.3 KB · Görüntüleme: 35
Araçları gelip teslim alan arkadaşlar modele göre ne kadar fiyatla kasko ve trafik sigortası aldıklarını paylaşabilirler mi?

Seçim sonu da ciddi düşüş bekliyorum.
İmkansız düşmesi, kısa vadede 30 milyar dolar ödeme. Kasadaki para ne kadar. Cevap: -72 milyar dolar. Bende isterim düşmesini ama, şu durumda mümkün değil. Kısa vadede dolar 24, euro 26.

28 marttan beri golf impression bekliyorum. 47-48 gün oldu nerdeyse. Araç hala limana sevk statusunde.

Benim beklediğim gemi de tahmine göre 22-24 burada olacak şuan yunanistana yanaşmak üzere haftaya cuma fatura kesilme ihtimali yüksek

Geri
Üst Alt