Sıfır Araç Teslimat Süreleri

hocam şimdi avek teki satış temsilcisiyle ile görüştüm. Aktardıklarını aktarayım:
Seçim dolayısıyla büyük bir karambol var. O yüzden seçimden önce vw grubu araç satışı yapmayacak. Seçimden sonraya kalacak dedi. (Burada duruma göre zam gelir düşüncesindeyim.) @Dağhan Bulanık kardeşimin dediklerini aktardım. Doğuş ayın 16 17 si gibi bir gemi planlayabilir ama dediğimde ise, evet zaten o tarihlere ayarlanan bir gemi ile kalan araçları getirebilirler. Ancak mayıs sonuna gümrük vesaire işlemleri olmuş olur. Şahsi görüşüm mayıs sonunda araçlarınız gelmiş olur yönünde bir yorumda bulundu.

Allah herkese sabır versin. Kurları çıkarmayacak, hatta düşürecek gelişmeler olur inşallah.

Allah herkese sabır versin. Kurları çıkarmayacak, hatta düşürecek gelişmeler olur inşallah.
hocam kur düştü euro bazında ama bunlar öyle şerro ki kur düşse çıkarıyor cıksa daha çok çıkarıyor. Biraz da biz yapıyoruz bunu. adam 1m dese yapışıp alacak tipler var ne yazık ki.

Valla artik araclar yatirim araci olmaktan cikiyor. Fiba bugun vadeliye 35 oran veriyor. Secim sonrasi faiz artisini savunan yapi gelirse, kur duser tl degerlenir. %40 45 faiz varken arac almaz cakal cukal tipler. Haftaya p.tesi ben iyimser bakiyor ve dövizin düşeceğine inaniyorum.

Günaydın grande itialia demisinde tiguan golf araçları var. Sizinkinin durumunu öğrenebilirsiniz

Çok büyük gariplik var yani bu işte. ben siparişimi 21 martta vermiştim ve üretim aşamasında görünüyor o gün bugündür. Arkadaş ta R line modelini 2 mayısta sipariş etti. Dün ST nin ekranından ikimizin arabasının durumuna baktırdım arkadaşın arabanın üretimi 6 gün önce tamamlanmış benimki 5 gün önce. Ve bomba şu ku bugün arkadaşın araba gemide görünüyor ama benimki hala üretim aşamasında görünüyor. ST ye de sorduk evet benimki yüklenmemiş onunki geliyor. Resmen şansa gidiyor işler hiç bir mantık göremedim

Geri
Üst Alt