Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Benim tam 55 gündür Limana sevk statüsünde duruyor. Daha uzun zamandır bekleyen arkadaşlar var. Umarım sizin bu kadar uzun sürmez.
Her gün defalarca kontrol ediyorum. Gemi üzerinde bi görebilsem şunu 😑
Aynen hergün aralıklarla bakıyorum
Sürekli setubal limanını kontrol ediyorum
Şuan liman boş umarım araç taşıyacak (vw) bir gemi yanaşır..

Koper limanında körfezden varmış bi gemi var Neptune Kefalonia sanırım yükleme yapıyor. Bu gemi bizim için bir umut olabilir mi? 🤲🏻

Geçen sevkiyat emden den olmuştu. Kalan araçlar bizimkiler orada ise ordan yüklerler. Ama umarım koperden gelir 3 güne. Diger türlü 10-11 gün sürüyor emden yolculugu

Neptune Kefalonia hareket etmiş istikamet Dilovası. Sipariş takipte durumu değişen var mı? Bende hareket yok

Barkod okutulduğu gibi sisteme düşüyor olması gerekiyor. Gemiye yüklenmeden barkod okutuluyor. Muhtemelen bu gemide başka araç getiriyorlar. Ben araç şirketlerinin opsiyonlanmamuş araçları da getirdiğini düşünüyorum. Filo şirketleri için vesaire

Benden sonra sipariş veren iki arkadaşımın arabası geldi teslim alacaklar önümüzdeki hafta. Biri nissan diğeri opel. Yanlış markayı seçmişim. Bunları duydukça moralim bozuluyor.

Benden sonra sipariş veren iki arkadaşımın arabası geldi teslim alacaklar önümüzdeki hafta. Biri nissan diğeri opel. Yanlış markayı seçmişim. Bunları duydukça moralim bozuluyor.
Tamamen şans meselesi, öyle düşünmeyin. Honda city’nin bu ara temini daha kolay ama bayi liste fiyatının 120 bin üstüne koyuyor. Honda city bir de yani, teneke araba

Geri
Üst Alt