Yok satmadım duruyor.Umarim aracıni satmamissindir
Yok satmadım duruyor.Umarim aracıni satmamissindir
Aynen hergün aralıklarla bakıyorumBenim tam 55 gündür Limana sevk statüsünde duruyor. Daha uzun zamandır bekleyen arkadaşlar var. Umarım sizin bu kadar uzun sürmez.
Her gün defalarca kontrol ediyorum. Gemi üzerinde bi görebilsem şunu
SelamGeçen sevkiyat emden den olmuştu. Kalan araçlar bizimkiler orada ise ordan yüklerler. Ama umarım koperden gelir 3 güne. Diger türlü 10-11 gün sürüyor emden yolculugu
Emden kesin passat-tiguan ve golf harici gelmiyor. Ama koperden hepsi gelebilirSelam
Emden / koper den hangi araçlar geliyor?
Tşk ederimEmden kesin passat-tiguan ve golf harici gelmiyor. Ama koperden hepsi gelebilir
St’ye sordunuz mu araç o gemide mi diye?Neptune Kefalonia hareket etmiş istikamet Dilovası. Sipariş takipte durumu değişen var mı? Bende hareket yok
Aramadım daha belki geç güncelleniyordur. İnşallah o gemidedirSt’ye sordunuz mu araç o gemide mi diye?
Tamamen şans meselesi, öyle düşünmeyin. Honda city’nin bu ara temini daha kolay ama bayi liste fiyatının 120 bin üstüne koyuyor. Honda city bir de yani, teneke arabaBenden sonra sipariş veren iki arkadaşımın arabası geldi teslim alacaklar önümüzdeki hafta. Biri nissan diğeri opel. Yanlış markayı seçmişim. Bunları duydukça moralim bozuluyor.