Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Muhalefet güç kazandı. Pazartesi düşük kurla başlarsak distribütörler düşünsün artık.

Valla artik araclar yatirim araci olmaktan cikiyor. Fiba bugun vadeliye 35 oran veriyor. Secim sonrasi faiz artisini savunan yapi gelirse, kur duser tl degerlenir. %40 45 faiz varken arac almaz cakal cukal tipler. Haftaya p.tesi ben iyimser bakiyor ve dövizin düşeceğine inaniyorum.
ekonomiye güven olmadığı sürece düşmez. faizle olacak iş kısa vadeli olur o da 6 ay bile tutamaz. önce ekonomiye güven sağlanması lazım sonra da üretim yapmamız lazım. üretmeyen ülkelerin sonuçları ortada.

ekonomiye güven olmadığı sürece düşmez. faizle olacak iş kısa vadeli olur o da 6 ay bile tutamaz. önce ekonomiye güven sağlanması lazım sonra da üretim yapmamız lazım. üretmeyen ülkelerin sonuçları ortada.
15 mayis cds primimiz en azından bilgi verir. Bekleyip göreceğiz.

Merhaba arkadaşlar benim aracımın sipariş statüsü degişti gemideyi dün bugun sabah gümrük oldu saat 11 de gümrükten çekildi oldu faturası kesilmişmidir bayiye

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230512_141903_Volkswagenim.jpg
    Screenshot_20230512_141903_Volkswagenim.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 14
Satıs danışmanına soruyorum faturanın dogus tarafından tarafımıza kesilmesini bekliyoruz diyor
Aracın gümrük işlemleri bittiği anda distribütör firma —>bayiye faturayı anında keser., öyle efendim biz de tarafımıza kesmelerini bekliyoruz falan bunlar zaman kazanma taktikleri yapıyorlar, acil şekilde gün bitmeden faturanızı isteyin ve aracın ödemesini yapın, gerekirse bayiye gidin kendilerini iyice sıkıştırın, bu aşamadan sonra iş satış temsilcisinde bitmiyor, satış müdürü ile görüşmeniz daha doğru olacaktır. Ödeme ve faturanın kesilmesi seçim sonrasına ne olur ne biter Allah kerim…

Hepsi çakal. Pazartesi de kur gevşerse hızlıca fatura kesmeye çalışmalarını göreceğiz.

Aracın gümrük işlemleri bittiği anda distribütör firma —>bayiye faturayı anında keser., öyle efendim biz de tarafımıza kesmelerini bekliyoruz falan bunlar zaman kazanma taktikleri yapıyorlar, acil şekilde gün bitmeden faturanızı isteyin ve aracın ödemesini yapın, gerekirse bayiye gidin kendilerini iyice sıkıştırın, bu aşamadan sonra iş satış temsilcisinde bitmiyor, satış müdürü ile görüşmeniz daha doğru olacaktır. Ödeme ve faturanın kesilmesi seçim sonrasına ne olur ne biter Allah kerim…
Şöyle bir durum başka x Bi vw bayisinde tanıdığım satış müdürü ilede konustım benim aracımın şase numarası belli sipariş nunarası belli gönderdim ona oda şaseyi atınca arac troc daha fatura edilmedi denildi başka x bayide satış şayış Danışmanı arkadasa sordum oda henüz fatura düşmedi dedi muhtemelen siyasi olarak bekliyor şeyim durumuna göre hareket edecekler benim aklıma gelen bunlar şuan dolar euro kurundada hareketlilik yok neye göre kesmiyorlar anlamış degilim

Şöyle bir durum başka x Bi vw bayisinde tanıdığım satış müdürü ilede konustım benim aracımın şase numarası belli sipariş nunarası belli gönderdim ona oda şaseyi atınca arac troc daha fatura edilmedi denildi başka x bayide satış şayış Danışmanı arkadasa sordum oda henüz fatura düşmedi dedi muhtemelen siyasi olarak bekliyor şeyim durumuna göre hareket edecekler benim aklıma gelen bunlar şuan dolar euro kurundada hareketlilik yok neye göre kesmiyorlar anlamış degilim
kurda 1 dalgalanma oldu biz 2 zam yemiştik. araç gümrükten çekilir çekilmez faturasını kestirdim teslim almaya gideceğim günün akşamında 1 zam daha geldi ancak faturam hazır olduğu için etkilenmedim.
o yüzden bence yarın bayiiye gidip bu işi cumartesi son mesai saatinde bitirmeye bakın. seçimden sonra hiç bir şeyin garantisi yok.

Son 4 Mayıs zammının seçimler düşünülerek önden zam olarak yapıldığını düşünüyorum. Gümrükler cumartesi çalışmıyor diye biliyorum. Haftaya kurda sıçrama olmazsa liste fiyatı korunur diye umuyorum. Dün bugün varan gemilerdeki arabaların durumu Pazartesi netleşir.

Geri
Üst Alt