Sıfır Araç Teslimat Süreleri

yeni bir gemi oluşturulmuş. Araçlar belliymiş benim araç yine yok içinde. Araç bekleyenler sorgulayabilir.

Henüz araçlar yüklenmemiş. Gemi programı oluşturulmuş 1-2 güne yüklenir. Benim st de 5 arac vardı 2 si binecek. 3 ü beklemede. Bende beklemedeyim halen

Henüz araçlar yüklenmemiş. Gemi programı oluşturulmuş 1-2 güne yüklenir. Benim st de 5 arac vardı 2 si binecek. 3 ü beklemede. Bende beklemedeyim halen
Bi güzel haber almak nasip olmadı. İlk defa bu kadar çaresiz hissettim kendimi. Bir daha araba almam satmam uzun süre

Anladım bellidir deyince sordum , bana ST 22-24 planlanan dedi
Selam benim araç da neptune odyse ile geliyor (araç değişikliği yaptım, yoksa daha geç gelecekti)

St, bana 23 gibi gümrük işlemleri olur dedi

Gemi, şuan Yunanistan Pire limanında
Bakalım burdan direk Dil İskelesi limanına gelecek mi, byk ihtimal direk oraya gelir

Henüz yeni rota belli değil gibi (ücretsiz üyelik benimki, belki de planlıdır, ama St ekranında da detay yok sanırım)

Ekli dosyalar

• B2C0A2D6-9208-4808-91C1-3C90D22704B8.png
    B2C0A2D6-9208-4808-91C1-3C90D22704B8.png
    777.4 KB · Görüntüleme: 5
Selam benim araç da neptune odyse ile geliyor (araç değişikliği yaptım, yoksa daha geç gelecekti)

Bakalım burdan direk Dil İskelesi limanına gelecek mi, byk ihtimal direk oraya gelir

Henüz yeni rota belli değil gibi (ücretsiz üyelik benimki, belki de planlıdır, ama St ekranında da detay yok sanırım)
İnşallah gelir 🙏 ST muhtemelen geminin ne zaman geleceğini biliyor o yüzden tarih veriyor banada 22-24 arası planlanıyor demişti

Umarım haftaya cumaya kadarda zam gelmezse çok güzel olur

İnşallah gelir 🙏 ST muhtemelen geminin ne zaman geleceğini biliyor o yüzden tarih veriyor banada 22-24 arası planlanıyor demişti
Tüm neptune gemilerine baktım☺️
Genelde pirede 1-2 gün bekleyip kalkıyorlar. PİRE sonrası istikamet dil iskelesi oluyor ve yolculuk 24-26 saat sürüyor.

En kötü tahminim 19unda gelir hsonu gümrük çalışmıyor ise 22-23 gibi gümrük işlemleri olur.

Pskopat diyebilirsiniz ama piyasa bu hale soktu malesef☺️ Halbuki alt tarafı Troc bekliyoruz bmw3 kasa olsaydı heralde direk Almanya dan aracı alırdım☺️

Takipteyim gemiyi gelişme olursa yazarım.

İlave olarak Emden den araç bekleyen arkadaşlar için Grande Italia adlı araç gemisinin 20 mayıs 05:00 sularında DİL İSKELESİ limanında olması bekleniyor.
Kendi gemimi araştırırken denk geldim.

Ekli dosyalar

• C3A78174-52F8-4663-BF3C-8D22BDBB6CE6.png
    C3A78174-52F8-4663-BF3C-8D22BDBB6CE6.png
    469.2 KB · Görüntüleme: 14

Geri
Üst Alt