Varış tarihi nerden görüyoruz ki pekiHangi gemi sizinki? Varış tarihi net aslinda.
Varış tarihi nerden görüyoruz ki pekiHangi gemi sizinki? Varış tarihi net aslinda.
Sizinkine baktım hocam, yunandan sonra belli olacak net olarak. Belki ücretli üyeliği olanlar görebilir şimdiden.Varış tarihi nerden görüyoruz ki peki
Anladım bellidir deyince sordum , bana ST 22-24 planlanan dediSizinkine baktım hocam, yunandan sonra belli olacak net olarak. Belki ücretli üyeliği olanlar görebilir şimdiden.
Programda bir güncelleme yok. Satış temsilcisi telefonu açmıyor.yeni bir gemi oluşturulmuş. Araçlar belliymiş benim araç yine yok içinde. Araç bekleyenler sorgulayabilir.
Bi güzel haber almak nasip olmadı. İlk defa bu kadar çaresiz hissettim kendimi. Bir daha araba almam satmam uzun süreHenüz araçlar yüklenmemiş. Gemi programı oluşturulmuş 1-2 güne yüklenir. Benim st de 5 arac vardı 2 si binecek. 3 ü beklemede. Bende beklemedeyim halen
Selam benim araç da neptune odyse ile geliyor (araç değişikliği yaptım, yoksa daha geç gelecekti)Anladım bellidir deyince sordum , bana ST 22-24 planlanan dedi
İnşallah gelir ST muhtemelen geminin ne zaman geleceğini biliyor o yüzden tarih veriyor banada 22-24 arası planlanıyor demiştiSelam benim araç da neptune odyse ile geliyor (araç değişikliği yaptım, yoksa daha geç gelecekti)
St, bana 23 gibi gümrük işlemleri olur dedi
Gemi, şuan Yunanistan Pire limanında
Bakalım burdan direk Dil İskelesi limanına gelecek mi, byk ihtimal direk oraya gelir
Henüz yeni rota belli değil gibi (ücretsiz üyelik benimki, belki de planlıdır, ama St ekranında da detay yok sanırım)
Umarım haftaya cumaya kadarda zam gelmezse çok güzel olurSelam benim araç da neptune odyse ile geliyor (araç değişikliği yaptım, yoksa daha geç gelecekti)
St, bana 23 gibi gümrük işlemleri olur dedi
Gemi, şuan Yunanistan Pire limanında
Bakalım burdan direk Dil İskelesi limanına gelecek mi, byk ihtimal direk oraya gelir
Henüz yeni rota belli değil gibi (ücretsiz üyelik benimki, belki de planlıdır, ama St ekranında da detay yok sanırım)
Tüm neptune gemilerine baktımİnşallah gelir ST muhtemelen geminin ne zaman geleceğini biliyor o yüzden tarih veriyor banada 22-24 arası planlanıyor demişti
Hocam icinde olup olmadigini nasil kontrol ediyorsunuz?yeni bir gemi oluşturulmuş. Araçlar belliymiş benim araç yine yok içinde. Araç bekleyenler sorgulayabilir.
Hocam yükleme henüz olmadı. Araç gemiye binmede durdurup barkod okutuyorlar. Barkodu okutulmuş araç sisteme düşüyor. Onu da valkswagenim uygulaması üzerinden takip edebilirsiniz.Hocam icinde olup olmadigini nasil kontrol ediyorsunuz?