Sizin araçta neptunde miİçimizi ferah tutalim 12 gun once yaptılar, yapmazlar. Seçim sonunu beklerler.
Sizin araçta neptunde miİçimizi ferah tutalim 12 gun once yaptılar, yapmazlar. Seçim sonunu beklerler.
Biz st ye ulaşamıyoruz. Siz yine şanslısınız düzgün biriymiş. Hiç bir bilgi alamıyorum. Farklı yerlerden bir iki kişiye sordum bakalım bişey öğrenebilecek miyiz. Sabır kalmadı artıkbayilere bilgi verilmiş. Hangi bayinin diyelim 30 aracı var bekleyen. hangileri gemiye yüklendiği bilgisini bayilerle paylaşıyorlar. St ile bir görüşün isterseniz.
sanmıyorum. bu durum kısa vadeli gibi geliyor.Ekli dosyayı görüntüle 66879
İlk turda bitse ve dede gelseydi daha sert tepki verirdi. Mevduat tarafinda da bugün %40 lar görüldü. Araçlar artık yatırım aracı olmaktan çıkıyor.
hangi bayi hocamBiz st ye ulaşamıyoruz. Siz yine şanslısınız düzgün biriymiş. Hiç bir bilgi alamıyorum. Farklı yerlerden bir iki kişiye sordum bakalım bişey öğrenebilecek miyiz. Sabır kalmadı artık
Doğuş Bursa. Uzak durmak gerekhangi bayi hocam
Grande italiaSizin araçta neptunde mi
Bence gemiye bindiginde ilan koy, sonra dar zaman olur sıkışır istediğin fiyattan veremeyebilirsin. Piyasa yavaslayacak gibi bir süre.Araç gümrük işlemi bitince doğuş bayiye fatura kesince arabayı almak için kaç gün süremiz olur? Bize fatura kestikleri anda biz ödemeyi anında mı yapıyoruz?
Kendi aracımın satış zamanlaması için soruyorum
Niye?? likit/rezerv euro bitti/bitiyor deniyorkrediler durduruldu araba piyayası duracak mecburen