Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Vakifbank aradi simdi, kredileri kapamislar. Bugün basvuru yapmıştım. Ne yapacagiz simdi

bayilere bilgi verilmiş. Hangi bayinin diyelim 30 aracı var bekleyen. hangileri gemiye yüklendiği bilgisini bayilerle paylaşıyorlar. St ile bir görüşün isterseniz.
Biz st ye ulaşamıyoruz. Siz yine şanslısınız düzgün biriymiş. Hiç bir bilgi alamıyorum. Farklı yerlerden bir iki kişiye sordum bakalım bişey öğrenebilecek miyiz. Sabır kalmadı artık

yeni sipariş geçenler için bişey diyemicem ne zaman olur ama çok bekleyen 3-4 kişi varız. Bence sona yaklaştık artık. Eli kulağında lafını kullanabiliriz artık. Çok bekledik ama inşallah değecek.

Araç gümrük işlemi bitince doğuş bayiye fatura kesince arabayı almak için kaç gün süremiz olur? Bize fatura kestikleri anda biz ödemeyi anında mı yapıyoruz?
Kendi aracımın satış zamanlaması için soruyorum

Araç gümrük işlemi bitince doğuş bayiye fatura kesince arabayı almak için kaç gün süremiz olur? Bize fatura kestikleri anda biz ödemeyi anında mı yapıyoruz?
Kendi aracımın satış zamanlaması için soruyorum
Bence gemiye bindiginde ilan koy, sonra dar zaman olur sıkışır istediğin fiyattan veremeyebilirsin. Piyasa yavaslayacak gibi bir süre.

krediler durduruldu araba piyayası duracak mecburen
Niye?? likit/rezerv euro bitti/bitiyor deniyor

Doguşun almanyaya euro / eft yapaca eurosu yoksa durur tabi.

Wolfsburgda fabrika camında

"TL gecmez " yazıyor

Vatandaş kredi cekemiyor diye piyasa durmaz sanırım . Millette para çok......

Sadece konu araba değil. Elinde naktin olmasının önemli olacağı bir döneme giriyoruz. Sosyal yardımla geçinenlerin bir serzenişi olmaz ama maaşla geçinen orta sınıf ve işci sınıfı için oldukça büyük bir sıkıntı geliyor. Krediler açılsa bile faizler çok artacak ve krediye ulaşmak yine zor olacak. Bayilere etkisi sadece liste boyları kısalacak.

Ek hesap limit artislari dahi kapandi. Piyasa her türlü duracak. Teb gunluge 40 veriyor. Adam arabami alip satar bu belirsizlikte.
Cash is king dönemi geliyor.

Geri
Üst Alt