Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Bu arada sipariş numarasının cok onemi yokmus.
Aksesuar ivir zıvır yok. 3 zam yedik bu süreçte. Belki 4 u yiyeceğiz. Ekstra dayatma falan, bicaklar çekilir sonra :)

Bu arada sipariş numarasının cok onemi yokmus.
Aksesuar ivir zıvır yok. 3 zam yedik bu süreçte. Belki 4 u yiyeceğiz. Ekstra dayatma falan, bicaklar çekilir sonra :)
Hadi inşallah. Bende aksuar var 50.000 tl lik ama araç gümrüğe geldiği gibi yazılı bir mail atıcam aracta opsiyon hiçbişey istemediğime dair. Sonra telefon ile bildiricem. Sonrasında isterse yapsın. Zorla dayatma deyip vermem parasını. Zaten 150.000 beklerken verdik

Hocam bir de araçlar acaba emden de mi bekliyor. Yada başka bir limanda mı

Hadi inşallah. Bende aksuar var 50.000 tl lik ama araç gümrüğe geldiği gibi yazılı bir mail atıcam aracta opsiyon hiçbişey istemediğime dair. Sonra telefon ile bildiricem. Sonrasında isterse yapsın. Zorla dayatma deyip vermem parasını. Zaten 150.000 beklerken verdik
Yazılı mail atmana gerek yok. VW hattını ara 444 89 24. Durumu izah et. Vermek zorunda değilim doğru mudur de. Zaten kayıt alıyorlar. Bugün ST beni aradı, zorunda olmadığımı söyledi. Yine de fiyat çok fark etmediği sürece kasko, trafik alabileceğimi söyledim. Artık Volkswagenciler beni unutmazsınız 😎😊

Yazılı mail atmana gerek yok. VW hattını ara 444 89 24. Durumu izah et. Vermek zorunda değilim doğru mudur de. Zaten kayıt alıyorlar. Bugün ST beni aradı, zorunda olmadığımı söyledi. Yine de fiyat çok fark etmediği sürece kasko, trafik alabileceğimi söyledim. Artık Volkswagenciler beni unutmazsınız 😎😊
8924 olaya müdahale olmuyor. Kayıt da almadılar. Bayiyi ilgilendiren bi durum biz karışamayız dediler. Sizin ki hangi bayi.

Selam, ben aracı 24 nisanda siparişini verdim hocam aynı gün kapora verdim 717 s.no
Hayırlısı olsun
Benimki de ***769
Ama hala limana sevk ediliyor kısmında takılı durumda. Canım sıkıldı. Aramızda aslında 52 araç fark var :) acaba benimki de odyse de olabilir mi diye ümitlendim ama uygulama hala limana transfer diyor :(

Hayırlısı olsun
Benimki de ***769
Ama hala limana sevk ediliyor kısmında takılı durumda. Canım sıkıldı. Aramızda aslında 52 araç fark var :) acaba benimki de odyse de olabilir mi diye ümitlendim ama uygulama hala limana transfer diyor :(
Pardon ***669 muş

Hayırlısı olsun
Benimki de ***769
Bende ki gemide gözüküyor

Hocam ümit kırmış yada ümit vermiş olmiyim. Fiyatların artacağı, azalacağı yada aynı kalacağına dair müşteri temsilcileri kesinlikle bilgi sahibi değiller.

Türkiye distribütörünün atacağı maille bir anda haberdar oluyorlar.

24 nisanda gemi Yunanistan açıklarındayken bayiye gittim.
25inde gemi Türkiyede olacaktı çünkü.
St sordum artık daha zam gelmez değilmi dedim.
Zannetmem nisanın ilk haftası zaten geldi dedi.
Sevinerek bayiden ayrıldım.

Aynı gün saat 17 30 gibi st merkezden gelen mailin ekran görüntüsünü attı.

Yarın zamlı fiyatalara göre ödemeleri gerçekleştirin diye.

Niyetim kalp kırmak fesatlık çıkarmak değil.
Kesinlikle yanlış anlamayın.

Ama faturanız kesilene kadar hiçde emin olmayın. Türkiye gerçeğini unutmayın.

İnşallah zamsız aksesuarsız ilave kuruş ücret ödemeden araçlarınıza kavuşursunuz 🙏

Derince varış 13 Mayıs. Dilovasına 12 Mayıs yanaşır. Tehir var.
NEPTUNE HELLASAKMAR13.05.2023 14:00:00

Cuma gelip cumartesi fatura kesilir mi sanmıyorum

Herkese selam
Yakın zamanda (nisan sonu mayıs başı gibi) troc siparişi veren var mı ? Ne aşamadalar?
Portekiz setubal dan mı geliyor troclar ?
İllaki neptune gemileri ile mi geliyor?
Türkiyede son durağı Dil İskelesi mi oluyor?

Portekizdeki vw fabrikasının limandaki terminaline yakın olan liman kısmına habire farklı araç taşıyan gemiler geliyor ama benim araç hala limana sevk aşamasında?

Bu konuda detay bilgiye tecrübeye sahip olan yazabilirse memnun olurum.

Geri
Üst Alt