Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Makul fiyat koyarsan satılır. Sıfır otomatik hyundai i10 470 bin. Ama adamlar 15-16 yaşında 200 bin km’ye dayanmış arabayı 400-450 bine satmaya çalışıyor :)

Arkadaşlar iyi geceler tiguan ve golf bekleyen arkadaşlar olarak sabrımızın tükendiği zamanlardayız.Artık alacağımız arabanında pek heyecanı kalmadı.
Önemli bir haftaya giriyoruz. Bu hafta bir gelişme olacağı düşüncesindeyim.
Emden limana türkiyeye sık gelen SIEM_CONFUCIUS adlı gemi yanaşacak inşallah güzergahı Türkiye olur ve bizim araçlarımız da içerisinde yer alır..

Arkadaşlar iyi geceler tiguan ve golf bekleyen arkadaşlar olarak sabrımızın tükendiği zamanlardayız.Artık alacağımız arabanında pek heyecanı kalmadı.
Emden limana türkiyeye sık gelen SIEM_CONFUCIUS adlı gemi yanaşacak inşallah güzergahı Türkiye olur ve bizim araçlarımız da içerisinde yer alır..
Hadi ins, her haftaya umutla başlıyoruz.

Hocam bu gemi daha önce hangi limandaymış, çünkü bazı araçlar bremerhaven limanından yükleniyor son gelen gemide oradan yüklenen araçlar da vardı

Ben de aynı düşüncedeyim. Bu gemiye yüklenirse seçim sonrası kavusuruz inşallah.

Merhaba arkadaşlar ST ile görüştüm aracım 22-24 mayıs gibi geleceğini söylediler gemi ismide Neptune Oddseyye inşallah zam gelmeden limanda olur

Merhaba arkadaşlar ST ile görüştüm aracım 22-24 mayıs gibi geleceğini söylediler gemi ismide Neptune Oddseyye inşallah zam gelmeden limanda olur
Hangi bayii ? Doğuş oto dışında bir bayii ise yaklaşık 100.000TL ekstra hazırlayın diyecektim.
3 mayıs'ta teslim aldım, tecrubeyle sabit.

Hangi bayii ? Doğuş oto dışında bir bayii ise yaklaşık 100.000TL ekstra hazırlayın diyecektim.
3 mayıs'ta teslim aldım, tecrubeyle sabit.
Bununla alakalı bir şikayet etme durumunuz yokmu sonuçta VW satış bilgisi belli

Bununla alakalı bir şikayet etme durumunuz yokmu sonuçta VW satış bilgisi belli
kimi kime şikayet edeceğiz ?
Bayii zaten aracın fiyatı kadar senden alıyor. ekstrasını kendi yıkamacı firmalarına kestirtip payını alıyor. sana da bunu koruma paketi diye faturalandırıyor yıkamacı firması.

Geri
Üst Alt