Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Aracını almış, işlemlerini bitirmiş insanlar için geç olabilir. Lakin aracı daha gelmek üzere olanlar yeni düzenlemeyi hatırlatıp bu ekstra hizmeti almak istemediğini belirtebilir. Bayiye jest yapmak istiyorsanız da sigortayı yine onlara yaptırabilirsiniz. Sonuçta sigorta işe yarayan ve yaptırılacak birşey.

Bizim gemi Neptüne hellas , şuan dünya turu atıyor

Iyi haber var beyler, haftaya p.tesi ya da sali 2500 kapasiteli gemi geliyor. Bekleyen 3000 arac varmis. 2500 u yuklenecekmis. Yüksek ihtimalle araçlarımız bu gemiyle gelecek. Teslimleri ay sonuna yetişir dendi. Zam olayi muallak. Seçim sonrası umarim doviz salar.

Iyi haber var beyler, haftaya p.tesi ya da sali 2500 kapasiteli gemi geliyor. Bekleyen 3000 arac varmis. 2500 u yuklenecekmis. Yüksek ihtimalle araçlarımız bu gemiyle gelecek. Teslimleri ay sonuna yetişir dendi. Zam olayi muallak. Seçim sonrası umarim doviz salar.
Haftaya pazartesi salı varışlı mı ?

Merhaba arkadaşlar ST ile görüştüm aracım 22-24 mayıs gibi geleceğini söylediler gemi ismide Neptune Oddseyye inşallah zam gelmeden limanda olur
Selamlar,
Ben de troc bekliyorum
Hala limana transfer sürecinde
Sizin sipariş Numaranız neydi (özel değilse)
30 nisanda opsiyonlatıp 2 mayısta kapora verdim, ben de neptune odyse diye tahmin ediyordum (güncelleme gelmemiştir ümidiyle ama sizin tarih daha eski belki bizimki farklı gemi olacaktır)

Bilgiye ulaşabilmek adına soruyorum

Selamlar,
Ben de troc bekliyorum
Hala limana transfer sürecinde
Sizin sipariş Numaranız neydi (özel değilse)
30 nisanda opsiyonlatıp 2 mayısta kapora verdim, ben de neptune odyse diye tahmin ediyordum (güncelleme gelmemiştir ümidiyle ama sizin tarih daha eski belki bizimki farklı gemi olacaktır)

Bilgiye ulaşabilmek adına soruyorum
Selam, ben aracı 24 nisanda siparişini verdim hocam aynı gün kapora verdim 717 s.no

İnşallah araçlar gelsin faturalar kesilsinki teslimat 1 hafta geç olsun çok mühim değil

Limana sevk statüsünde en uzun bekleyen kimler var? Benim 50 gün oldu Martta sipariş verdim. Aramızdaki en bahtsızı bulalım

Dogus benimki. Satış müdüründen alinan taze bilgi. Yalniz 3000 arac 2500 gemi, o 500 luk kısma ins denk gelmeyiz.
yok hocam gelmeyiz inşallah kötüyü çağırmayalım. Bu arada opsiyon sekende olacaktır. St ile görüşüp aracın gelmemesi durumunda baska birinin aracını verilmesini bizim epeydir beklediğimizi söylememiz lazım. Benim araç 29 Ocak siparişi. Bi şekilde halletmek lazım artık. Bu arada Eyvalah hocam güzel haberlerin için. Sende aksesuar filan zorunlu tuttular mı

Limana sevk statüsünde en uzun bekleyen kimler var? Benim 50 gün oldu Martta sipariş verdim. Aramızdaki en bahtsızı bulalım
ben varım hocam, 29 ocak sipariş tarihi
4 şubat üretim planlama
yaklaşık şubat ortasından beridir limana sevk

Geri
Üst Alt