Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Herkese selam
Yakın zamanda (nisan sonu mayıs başı gibi) troc siparişi veren var mı ? Ne aşamadalar?
Portekiz setubal dan mı geliyor troclar ?
İllaki neptune gemileri ile mi geliyor?
Türkiyede son durağı Dil İskelesi mi oluyor?

Portekizdeki vw fabrikasının limandaki terminaline yakın olan liman kısmına habire farklı araç taşıyan gemiler geliyor ama benim araç hala limana sevk aşamasında?

Bu konuda detay bilgiye tecrübeye sahip olan yazabilirse memnun olurum.
24 nisan kapora vermiştim şuan gemide neptun odysses ile geliyor 2 gün önce vw uygulamasında güncellendi portekizden geliyor

Eskiden STler bilgi verirdi. Şimdi sürekli biz bilgi kovalıyoruz.
Aynen ben yıldım artık aramıyorum. Ama farklı bir kaynaktan edindiğim bilgiyi paylaşayım önümüzdeki bir hafta içerisinde 4-5 gemi yüklemesi olacağını söylediler.

Aynen ben yıldım artık aramıyorum. Ama farklı bir kaynaktan edindiğim bilgiyi paylaşayım önümüzdeki bir hafta içerisinde 4-5 gemi yüklemesi olacağını söylediler.
St mi bunu söyleyen. Bu arada kimi st diyor ki 10 yıldır buradayım hiç kimse 1 hafta sonranın gemisini bilemez filan gibisinden konuştu. Şirket gizliliğinden bize bile son dakikaya kadar söylemiyorlar dedi. Ama tabi bi tarafından sallamadıysa.

St gemiye bindikten sonra detayları biliyor öncesi hiç bir bilgisi yok bizim gibi

St mi bunu söyleyen. Bu arada kimi st diyor ki 10 yıldır buradayım hiç kimse 1 hafta sonranın gemisini bilemez filan gibisinden konuştu. Şirket gizliliğinden bize bile son dakikaya kadar söylemiyorlar dedi. Ama tabi bi tarafından sallamadıysa.
St değil başka birinden öğrendim. Onların dünyadan haberi yok. Geçen gün süreç normal diyordu, bugün gemi problemi var diyor.

Setubal limanında bir gemi var ama destination İngiltere.
Bir de gemilerin uğradığı her limanda araç yanaşıyor mu bilemiyoruz
Neptune Lines firmasına mail attım, sanmam cevap geleceğini ama bir umut..gelirse bilgi paylaşırım

Bir aracın 15 gündür limana sevk edilmesini aklım almıyor, ya limanda terminalde bekliyor ya da uygulama güncel değil

Bu arada odyse bekleyen arkadaşlar, gemi İtalya ya uğrayacak

Birkaç gemi de bizim sularda sanırım boşaltıp dönecekler

Shiptracking diye bir uygulamadan gemilere bakabilirsiniz neptune gemilerine

Ekli dosyalar

• D3DCA9C8-344C-431C-B018-63D777F1A94C.png
    D3DCA9C8-344C-431C-B018-63D777F1A94C.png
    351.3 KB · Görüntüleme: 7
Neptune Lines firmasına mail attım, sanmam cevap geleceğini ama bir umut..gelirse bilgi paylaşırım

Bir aracın 15 gündür limana sevk edilmesini aklım almıyor, ya limanda terminalde bekliyor ya da uygulama güncel değil

Benim tam 55 gündür Limana sevk statüsünde duruyor. Daha uzun zamandır bekleyen arkadaşlar var. Umarım sizin bu kadar uzun sürmez.
Her gün defalarca kontrol ediyorum. Gemi üzerinde bi görebilsem şunu 😑

Umarim aracıni satmamissindir

Bende grubtaki çok değerli bilgiler ve gemi üzerine binmeden satmayın denilen tavsiyeler üzerine aracımı satmamıştım ve çok şükür aracım gemi üzernde geliyor ve aracımında yarın yada cuma günü satışı olacak dıkıntıya düşmemiş olacağım çok fazla ortalama 15 güne fatura kesilebilme ihtimalinin yüksek olduğu kanaatindeyim herkese allah sabır versin yardımcısı olsun inşallah

Ne yazık ki bu süreçte en büyük markalar bile olsa bayilerin, emlakçılar veya galerilerden hiçbir farkı olmadığını gördük. Ben ne yazık ki Kosifler’de bunu yaşadım. Mengerler için de internette çok olumsuz yazılar var. Volkswagen için de Almanya’ya mail attım. Uzun aylardır sıra gelmediği için başka markalara yönelmek zorunda kaldım dedim. Cevap attılar, kısa süre içinde de bir araç çıktı. Sürekli zorlamasan olacak iş değil. Ama aracımı erken satmak durumunda kaldım. Vatandaşın parası gitmiş, arabası satılmış hiçbiri umursamıyor. Güzel dersler çıkardık.

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt