ozkan1
Üye
Dünkü zamdan etkilenmedim çünkü öncesinde faturam kesilmişti hocam.dün ki zammı yemeseydiniz iyiydi ama yine de 200 bin kardasınız
Dünkü zamdan etkilenmedim çünkü öncesinde faturam kesilmişti hocam.dün ki zammı yemeseydiniz iyiydi ama yine de 200 bin kardasınız
Teşekkür ederim hocam. Bekleyen & aracına kavuşan herkesin sağlıcakla kullanmasını dilerimHayırlı olsun yeni aracınız kaza belasız sürüşler
o zaman baya kardasınız hayırlı olsunDünkü zamdan etkilenmedim çünkü öncesinde faturam kesilmişti hocam.
873.000₺ ödedim toplam.o zaman baya kardasınız hayırlı olsun
Onun şöyle bi nedeni olabilir, skoda 3 ay boyunca araç getiremicek. Ben bi st ile görüşmüştüm 3 ay araç getiremicez dedi. Euro düşme eğiliminde zam beklemiyorum açıkcası. 21,8 seviyesinde bir zam olacaktır bence.
Hocam dolar ve euro grafiğine bakarken, kapalı çarşı kurunu baz alırsanız son 1 ayda ki gerçek artışı görürsünüz yada bankadan dolar/euro almaya çalışın gerçek fiyatı görebilirsiniz. https://canlidoviz.com/doviz-kurlari/kapali-carsi/euro1 ayda 3 zam kurda değişiklik olmadan yapılıyorsa alakası yoktur hocam tamamen fırsatçılık , bunların onunun acılması
Doğru hocam ekran görünen bu degerle reel deki değer arasında 1-1.5 lira fark var. Ama yaklaşık 6 aydır bu sekilde piyasa. Şuanda zammın nedeni tamamen talep başka bişey değilHocam dolar ve euro grafiğine bakarken, kapalı çarşı kurunu baz alırsanız son 1 ayda ki gerçek artışı görürsünüz yada bankadan dolar/euro almaya çalışın gerçek fiyatı görebilirsiniz. https://canlidoviz.com/doviz-kurlari/kapali-carsi/euro
Evet araçlar limana yaklaştıkça zam yapmaları kesinlikle yanlış hocam, acaba avrupa bölgesinde de tiguan satış fiyatına zam geliyor muDoğru hocam ekran görünen bu degerle reel deki değer arasında 1-1.5 lira fark var. Ama yaklaşık 6 aydır bu sekilde piyasa. Şuanda zammın nedeni tamamen talep başka bişey değil
Almanyada audi de çalışan akrabalarıma sordugumda orda da fiyatlar yüksek dedi artışlar olmuş ama burdaki gibi değil. Adamlara 2.000 euro artış olduğu zaman isyan ediyorlar yarım maaşları bu arada burda biz 150.000 zam yedik 3 haftada ses yok. Halen zam bekleniyor diyoruz. Artık beklenemez dememiz lazım abi. Alıştıkça tıklayan cok oluyor görüldüğü gibi. Distibitür ayrı haracını alıyor bayi ayrı alıyor st ayrı. Düzene bakEvet araçlar limana yaklaştıkça zam yapmaları kesinlikle yanlış hocam, acaba avrupa bölgesinde de tiguan satış fiyatına zam geliyor mu
zaten reel kapalı çarsı kuruna göre bi artk yok , hatta25 indek kura gore kurda dusus bile olmuş kapal carsı kuruna goreEvet araçlar limana yaklaştıkça zam yapmaları kesinlikle yanlış hocam, acaba avrupa bölgesinde de tiguan satış fiyatına zam geliyor mu