Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Kimse vazgeçmez hocam, herkes araç bekliyor

Ben vazgeçebilirim. Bir yerde durmak gerekir kumar gibi ne derlerse o dersek sonu kötü bu gidişin.
5 nisan
25 nisan
3 mayıs
Böyle zam gelemez buna susup beklersek bir yerde iyi patlarız.

Ben vazgeçebilirim. Bir yerde durmak gerekir kumar gibi ne derlerse o dersek sonu kötü bu gidişin.
5 nisan
25 nisan
3 mayıs
Böyle zam gelemez buna susup beklersek bir yerde iyi patlarız.
Aynı durumdayım valla cok uzdu, cayma asamasina geldim. Araci da sattiydim. Son care alip bayide ilan koyup satmak olacak. Binmek nasip olmayacak.

2 ay önce sattım aracımı bende her an gelebilir diye. O kadar sövdüm ki bende yapacak bişey yok. Plakasını dahi almıştım aracın. Bu da ders oldu bu memlekette heran herşey olur. Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun

2 ay önce sattım aracımı bende her an gelebilir diye. O kadar sövdüm ki bende yapacak bişey yok. Plakasını dahi almıştım aracın. Bu da ders oldu bu memlekette heran herşey olur. Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun
Benimde aracı satalı 1 ay oldu 100 bin sattığım araçtqn 150 binde beklediğim araçtan ve daha zam da olacak muhtemelen 🤔 ve ortada araç yok.
Bence seçim öncesi bilinçli gemi ayarlamadılar.
En ufak kıpırdama da zam yapmak için fırsat kolluyorlar.
Zam olacak bir kıpırdama olmamasına rağmen 2 aylık zam geçirdiler.

Limana ortalama 2 günde 2-3 gemi yanaşıyor ama farklı ülkelere gidiyor.
Neyin ne olduğu belli değil.

Bugün st whatsapptan yazma nezaketini gösterdi. Tabi asıl amaç güncel fiyatlı teklif formunu göndermek. Hiçbir değişiklik yok. Gecikmeyi sorduğumda 45 gün intransfer konumunda beklemesi bizim için normal bazen bir ay bazen iki ay sürüyor gibi cevap aldım.
Arabamı satmamış olsam ben kesin vazgeçerdim. Veya liste fiyatından C5 aircross ya da Kodiaq sportline bulsam şu an vazgeçerim

Arkadaşlar araç gelmiyor diyen çarpılır bence. Dilovasına gemilerce geliyor araçlar. Doğuş belli araçları getiriyor bence. Kaporası alınmamış veya baska bişey. Şu devirde 2.el zaten alınmazdı ama şuanda 0 araçlarda cazibesini kaybedecek bu gidişle. Evet parası olan alacak hatta alan bi süre kar da edecek. Ama şunu net diyebilirim bu ip birinde iyi patlayacak. Umarım mazlumun elinde patlamaz

Evet sorun var ama dünyada kriz boyutunda yok. Yada bayilerde araç yok denmiyor. Avrupada amerikada yaşayan arkadaşlarıma soruyorum, bayilerde araç var evet burda da sorunlar var diyorlar ama bizdeki gibi kriz hatta krizden de öte bir durum yok. Gazeteci arkadaş ve benzerleri sorunu böyle göstermeye calısıyor ama amaçları bence bu krize neden olanları korumak. Bunlar şebeke. Toyota fabrikası burada gemiye yüklenmiyo ama sorsan 5-6 ay sonraya sıra veriliyor. Sorunu sana net söyliyim, devletin olmadığı yerde eşkiya olur.

Hepsi palavra, gemi de var, araba da var, sınırlı araç üretimi falan hepsi düzmece,

100 bin sattığınız araçtan zarar, sipariş geçtiğiniz araçtan da bekleme aşamadında 150 bin zam, gidin galeriden alın bu zararı, ilerde gelecek zamcık lardan bari etkilenmeyin..

gemi gelince faturalandıramdan zam yapıyor vw

Hepsi palavra, gemi de var, araba da var, sınırlı araç üretimi falan hepsi düzmece,

100 bin sattığınız araçtan zarar, sipariş geçtiğiniz araçtan da bekleme aşamadında 150 bin zam, gidin galeriden alın bu zararı, ilerde gelecek zamcık lardan bari etkilenmeyin..
Ne yapsan zarardasın neticede

Geri
Üst Alt