Aynı durumdayım valla cok uzdu, cayma asamasina geldim. Araci da sattiydim. Son care alip bayide ilan koyup satmak olacak. Binmek nasip olmayacak.Ben vazgeçebilirim. Bir yerde durmak gerekir kumar gibi ne derlerse o dersek sonu kötü bu gidişin.
5 nisan
25 nisan
3 mayıs
Böyle zam gelemez buna susup beklersek bir yerde iyi patlarız.
Benimde aracı satalı 1 ay oldu 100 bin sattığım araçtqn 150 binde beklediğim araçtan ve daha zam da olacak muhtemelen ve ortada araç yok.2 ay önce sattım aracımı bende her an gelebilir diye. O kadar sövdüm ki bende yapacak bişey yok. Plakasını dahi almıştım aracın. Bu da ders oldu bu memlekette heran herşey olur. Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun
Normal koşullarda gümrüğe girdiği zaman arayıp liste fiyatı üzerinden faturalandırmayı yapar.gemi gelince faturalandıramdan zam yapıyor vw
Ne yapsan zarardasın neticedeHepsi palavra, gemi de var, araba da var, sınırlı araç üretimi falan hepsi düzmece,
100 bin sattığınız araçtan zarar, sipariş geçtiğiniz araçtan da bekleme aşamadında 150 bin zam, gidin galeriden alın bu zararı, ilerde gelecek zamcık lardan bari etkilenmeyin..