13.06.2006 tarihli ve 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanununun Geçici 12 nci maddesi kapsamına giren mükellefler tarafından üretilen sadece elektrik motorlu taşıtlar için;Arkadaşlar bddk taşıt kredilerinde yeni düzenleme getirdi mi 27 nisan tarihli böyle bir yazı var ama detaylı bilgisi olan aydınlatabilir mi? Eskiden 400-800 olan kredi tutarı şimdi 900-1.8 olarak %50 kredi kullandırılacaktır gibi
konu başlığını açan kişi olarak aracına kavuşmana sevindim hocam. alırız fotolarını iyi günlerde kullan inşallah.Arkasaşlar aracımı ( golf impression) dün teslim aldım 2 marttan beri bekliyordum herkes en kısa sürede kavuşur inş aracına. Liste fiyatı +metalik fiyatı + 50 bin ödedim
evet bankadan da teyit aldım elektrikli araçlar için getirilmiş. sanırım tüm elektrikli araçlar içinmiş sadece togg degil.13.06.2006 tarihli ve 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanununun Geçici 12 nci maddesi kapsamına giren mükellefler tarafından üretilen sadece elektrik motorlu taşıtlar için;
togg için hocam bu
Yerli yazıyor o yüzden sadece togg için maalesefevet bankadan da teyit aldım elektrikli araçlar için getirilmiş. sanırım tüm elektrikli araçlar içinmiş sadece togg degil.
Dün gece geldi daha acaba onu mu söylediBu arada st bu ay bir zam daha gelecek yüksek ihtimalle dedi
Muhtemelen onu söyledi dün konuştum benDün gece geldi daha acaba onu mu söyledi
200 üstüne verip alıyorlar sahibinden de 300 üstüne satılıyor. Vazgeçen olacağını sanmıyorum bunun için zam yapıyorlar baz geçenin yerine de gelen varBende görüştüm st ile, bir haberleri yok. Bekliyoruz. Tek temennimiz otv matrah güncellemesi ya da kredi vadelerinde düzenleme. Diğer türlü çoğu müşteri vazgeçecek.