Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Arkadaşlar bddk taşıt kredilerinde yeni düzenleme getirdi mi 27 nisan tarihli böyle bir yazı var ama detaylı bilgisi olan aydınlatabilir mi? Eskiden 400-800 olan kredi tutarı şimdi 900-1.8 olarak %50 kredi kullandırılacaktır gibi
13.06.2006 tarihli ve 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanununun Geçici 12 nci maddesi kapsamına giren mükellefler tarafından üretilen sadece elektrik motorlu taşıtlar için;

togg için hocam bu

Arkasaşlar aracımı ( golf impression) dün teslim aldım 2 marttan beri bekliyordum herkes en kısa sürede kavuşur inş aracına. Liste fiyatı +metalik fiyatı + 50 bin ödedim

Bu arada st bu ay bir zam daha gelecek yüksek ihtimalle dedi

Arkasaşlar aracımı ( golf impression) dün teslim aldım 2 marttan beri bekliyordum herkes en kısa sürede kavuşur inş aracına. Liste fiyatı +metalik fiyatı + 50 bin ödedim
konu başlığını açan kişi olarak aracına kavuşmana sevindim hocam. alırız fotolarını :) iyi günlerde kullan inşallah.

13.06.2006 tarihli ve 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanununun Geçici 12 nci maddesi kapsamına giren mükellefler tarafından üretilen sadece elektrik motorlu taşıtlar için;

togg için hocam bu
evet bankadan da teyit aldım elektrikli araçlar için getirilmiş. sanırım tüm elektrikli araçlar içinmiş sadece togg degil.

satış temsilcileri bir bok bilmiyor ama ne hikmetse zamlardan gün be gün haberdarlar

1 haftayı geçti araç geleli Bursa doğuş hala teslim etmedi aracı

Bugün yüzde yüz zam olsa dayanamayıp haftaya yine yüzde 5 zam yaparlar. Ne yazık ki bu duruma geldik. Tahmini Mayıs sonu yine yüzde 3-5 düzeltme gelir seçimle beraber.

Bende görüştüm st ile, bir haberleri yok. Bekliyoruz. Tek temennimiz otv matrah güncellemesi ya da kredi vadelerinde düzenleme. Diğer türlü çoğu müşteri vazgeçecek.

Bende görüştüm st ile, bir haberleri yok. Bekliyoruz. Tek temennimiz otv matrah güncellemesi ya da kredi vadelerinde düzenleme. Diğer türlü çoğu müşteri vazgeçecek.
200 üstüne verip alıyorlar sahibinden de 300 üstüne satılıyor. Vazgeçen olacağını sanmıyorum bunun için zam yapıyorlar baz geçenin yerine de gelen var

Sıra almak için araya tanıdık sokma mı, üste 50 ila 100k TL ödeme talepleri mi...
Türkiye'de ayağıma araç getirip teslim etmedikleri sürece araba satın almayacağım.
10 sene önce sıfır aldığım aracıma binmeye devam edeceğim.
Hak ettiğimiz hizmet bu değil, olmamalı!

Geri
Üst Alt