Sıfır Araç Teslimat Süreleri

25 Mayıs’ta yüzde 5 daha yapıp 10’a tamamlamazlar umarım. Kur dursa bile bunlar maliyetler artıyor diye zamları durdurmuyorlar.

nasıl olsa satılıyor denetim de yok , ne verseler gidiyor yapabilirler , bizim gemi bi an önce gelse de bu son zam olsa 10 günde 70 k kazanmıyorum ben sürekli gidiyor

Cuma günü faturayı kestirdim araç yarın veya diğer gün teslim edecekler yine para isterler diye korkuyorum vallahi

İşin yoksa 150 bin daha bul zaten zar zor yetişiyorduk. Arabayı da sattık kredi desen kısıtlı veriyorlar maliyeti arşa çıkmış. En ters zamana denk geldi ya. Çok pişman oldum

3 haftada 3 zam … sövmemek için zor durdum ama olmadı…

nasıl olsa satılıyor denetim de yok , ne verseler gidiyor yapabilirler , bizim gemi bi an önce gelse de bu son zam olsa 10 günde 70 k kazanmıyorum ben sürekli gidiyor
Şu anda yolda olan ve 10’una kadar yola çıkacak gemilerdeki arabalar zam yemiş oldu. Teslime kadar bir zam daha yemeyiz tahminen.

10 güne bı zam , ay sonuna kadar dursa bari, kredi ile alacaz zaten git gide park artıyor

İşin yoksa 150 bin daha bul zaten zar zor yetişiyorduk. Arabayı da sattık kredi desen kısıtlı veriyorlar maliyeti arşa çıkmış. En ters zamana denk geldi ya. Çok pişman oldum
Çok geçmiş olsun. Beni de Kosifler mağdur etti. Arabamı Mart 1’de sattım ve söz verdikleri zamanda getirmediler. Yine de Hazirana kadar arabayı alabilirsem üzülmeyeceğim çünkü yıl sonuna doğru araba almak tamamen hayal olacak.

liste fiyatından alınan her araba kar, liste fiyatı üstü alınanları bilemiyorum riskli cok fark var

benimde istanbul doğuş otodan , bizim süreç aynı işleyecek o zaman hocam.zam söylentileri var inşallah su zam gelmeden alırız aracı .style paket

Hocam dogus grubundan araçlara yazılırken bayiye mi gittiniz nasıl oldu ben hangi bayiye sorsam yok ve fahiş fiyatlar istiyorlar elden 200 bin vs aracına göre

Benimkisi Taigo. Direk Doğuş Oto olarak geçenlerden. Şube ismini vermeyeyim ama İstanbul. Sıfır araç bulmak ve beklemek de hakikaten zor. O açıdan hem buradan bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkürler, biz de aynı şekilde ne biliyorsak aktarmaya çalışıyoruz.

Özellikle dogus grubundan alacak arkadaşlara soruyorum doğuşu aradım yok gelmiyor diyorlar diger bayiler olsa bile elden 100-200 bin arası para istiyor bu insanlar nasıl alıyor başka illerden gelip dogustan tanıdık vs var arkadaşlar yoksa kontak kurup bayiye gidip o şekilde mi yazıldınız?

Hocam dogus grubundan araçlara yazılırken bayiye mi gittiniz nasıl oldu ben hangi bayiye sorsam yok ve fahiş fiyatlar istiyorlar elden 200 bin vs aracına göre

Özellikle dogus grubundan alacak arkadaşlara soruyorum doğuşu aradım yok gelmiyor diyorlar diger bayiler olsa bile elden 100-200 bin arası para istiyor bu insanlar nasıl alıyor başka illerden gelip dogustan tanıdık vs var arkadaşlar yoksa kontak kurup bayiye gidip o şekilde mi yazıldınız?
Hocam ben Golf için 2021 de lansman kaydı yaptırdım. Son 5 aydırda ayda bir danismanla kanka oldum. Bu şekilde aracı aldım. He aldım derken plaka si felan çıktı araba hala doğuştan. Ayrıca yeni zammı gördüm vallahi çok üzücü bende beklerken etkilendim geçen zamdan çok moral bozuyor. Nasip kısmet diyip su içtim zammın üzerine 😒

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt