Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Hocam dogus grubundan araçlara yazılırken bayiye mi gittiniz nasıl oldu ben hangi bayiye sorsam yok ve fahiş fiyatlar istiyorlar elden 200 bin vs aracına göre

Özellikle dogus grubundan alacak arkadaşlara soruyorum doğuşu aradım yok gelmiyor diyorlar diger bayiler olsa bile elden 100-200 bin arası para istiyor bu insanlar nasıl alıyor başka illerden gelip dogustan tanıdık vs var arkadaşlar yoksa kontak kurup bayiye gidip o şekilde mi yazıldınız?
Ben 2022 Ekim ayından beri birçok VW ve audi bayisinde listedeydim. Nisan 18’de sanırım siparişini iptal eden olduğu ve ben üstte olduğum için sıra gelmiş oldu. Ama düzenli olarak bayiyi arayıp satış temsilcisine kendini hatırlatman faydalı olabilir.

Arabanız ülkeye girmeden
Gümrükten çekilmeden
Fatura kesilmeden
sakın elinizdekini satmayın arkadaşlar benden demesi

Tecrübeyle sabit

Geminin gelmesi 5 gün
İnmesi gümrüklemesi 2 gün
2 günde fatura süresi

Ona göre hazırlıklı olun.
İkinci el her gün fiyat değişiyor artıyor

Ben 2022 Ekim ayından beri birçok VW ve audi bayisinde listedeydim. Nisan 18’de sanırım siparişini iptal eden olduğu ve ben üstte olduğum için sıra gelmiş oldu. Ama düzenli olarak bayiyi arayıp satış temsilcisine kendini hatırlatman faydalı olabilir.
St burnundan kıl aldırmıyor 2 def arıyorsun 3. Defa aradın mı verecekse de vermiyor aradığın için anlamış degilim ben ne zaman arasam yok diyor ama istanbulda olsam haftada 1 giderim bayiye dogusa

Arabanız ülkeye girmeden
Gümrükten çekilmeden
Fatura kesilmeden
sakın elinizdekini satmayın arkadaşlar benden demesi

Tecrübeyle sabit

Geminin gelmesi 5 gün
İnmesi gümrüklemesi 2 gün
2 günde fatura süresi

Ona göre hazırlıklı olun.
İkinci el her gün fiyat değişiyor artıyor
Paraya ihtiyaç yoksa geldikten sonra da satılır. Varsa da dediğin şekilde ancak piyasasının yüzde 10 altına hemen elden çıkarılır.

türkiyede araba almanın yolu bayi ile arayı iyi tutmak ve bi şekilde ikna etmek

Arkadaşlar yeni gelen zammı gördüm çok üzücü bir

Hocam ben Golf için 2021 de lansman kaydı yaptırdım. Son 5 aydırda ayda bir danismanla kanka oldum. Bu şekilde aracı aldım. He aldım derken plaka si felan çıktı araba hala doğuştan. Ayrıca yeni zammı gördüm vallahi çok üzücü bende beklerken etkilendim geçen zamdan çok moral bozuyor. Nasip kısmet diyip su içtim zammın üzerine 😒
İstanbulda degilim yoksa her hafta dogusa giderim sabit

türkiyede araba almanın yolu bayi ile arayı iyi tutmak ve bi şekilde ikna etmek
St arıyorsun acmıyor ne zaman gelecek diyorsun belli degil diyor kapora verim diyorum sıraya yazdık haber vereceğim diyor elde avuçta resmi bişe yok yazmıyorlar anlamadım bu işi ama adamını bulan alıyor dogustan

St arıyorsun acmıyor ne zaman gelecek diyorsun belli degil diyor kapora verim diyorum sıraya yazdık haber vereceğim diyor elde avuçta resmi bişe yok yazmıyorlar anlamadım bu işi ama adamını bulan alıyor dogustan
telefondan ciddiye almıyor hiçbir bayi , haftalık gitmek gerekiyor benim anladığım

Arkadaşlar bddk taşıt kredilerinde yeni düzenleme getirdi mi 27 nisan tarihli böyle bir yazı var ama detaylı bilgisi olan aydınlatabilir mi? Eskiden 400-800 olan kredi tutarı şimdi 900-1.8 olarak %50 kredi kullandırılacaktır gibi

kredi kullanacak arkadaşlar yeni fiyatlara göre %50 kredi kullanarak araçlarını alabilecekler. Bilginiz olsun. yarın bankayla detayları görüşüp bilgi paylaşırım tekrardan.

Geri
Üst Alt