Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Benimkisi Taigo. Direk Doğuş Oto olarak geçenlerden. Şube ismini vermeyeyim ama İstanbul. Sıfır araç bulmak ve beklemek de hakikaten zor. O açıdan hem buradan bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkürler, biz de aynı şekilde ne biliyorsak aktarmaya çalışıyoruz.
benimde istanbul doğuş otodan , bizim süreç aynı işleyecek o zaman hocam.zam söylentileri var inşallah su zam gelmeden alırız aracı .style paket mi senin

Son düzenleme:

Bana söylenmedi ama ben iptal edilen rezervasyonlardan birini aldığımı düşünüyorum. Haliyle gelecek olan life otomatik oldu. Paketlerde çok aman aman farklar yok. Adaptif hız sabitleyici bile hepsinde kapalı geliyor. Ana farklar işte panoramik cam tavan, sis farı, arka tasarım farkları. O yüzden çok takmadım. Mini cooper 5 kapı şubat ortası kapora bırakmıştım. Nisan sonu teslim derken haziran demeye başladılar. VW’le o arada konuştuk, kaporamı alıp bu sürece girdim. Kosifler Bmw uzak durun.

Bana söylenmedi ama ben iptal edilen rezervasyonlardan birini aldığımı düşünüyorum. Haliyle gelecek olan life otomatik oldu. Paketlerde çok aman aman farklar yok. Adaptif hız sabitleyici bile hepsinde kapalı geliyor. Ana farklar işte panoramik cam tavan, sis farı, arka tasarım farkları. O yüzden çok takmadım. Mini cooper 5 kapı şubat ortası kapora bırakmıştım. Nisan sonu teslim derken haziran demeye başladılar. VW’le o arada konuştuk, kaporamı alıp bu sürece girdim. Kosifler Bmw uzak durun.
bende tesadüfen aldım tcoss , doğuş oto liste fiyatından veriyor sanırım st , araba geldiğinde fiyat netleşecek diyor ama araç gelince ekstra bir talepte bulunurlar mı acaba siz konustunuz mu

Doğuş Otolar 20-25 bin liralık paket vermek istiyor. Ben kabul ettim. Faydası var. İstanbul’da Doğuş Oto olmayan diğer bayiler 50-100 bin civarı değişen teklifler sunabiliyor. Kasko ve trafik sigortası da satabilirler, piyasadan çok farklı değil, alabilirsiniz. Bayiiyle iyi ilişkiler oluşturmakta fayda var.

Doğuş Otolar 20-25 bin liralık paket vermek istiyor. Ben kabul ettim. Faydası var. İstanbul’da Doğuş Oto olmayan diğer bayiler 50-100 bin civarı değişen teklifler sunabiliyor. Kasko ve trafik sigortası da satabilirler, piyasadan çok farklı değil, alabilirsiniz. Bayiiyle iyi ilişkiler oluşturmakta fayda var.
kasko sigorta dediler kabul ettım onu, şimdi zam geldi yine geçen aydan yukske herhalde bu zam

Beklediğim gibi oldu 1489 dan 1563 e çıktı bir ayda 150 binden fazla zam. Vicdansız bunlar

bana gelen teklif üzerinden 12 gün geçmiş 70 bin zam geldi kur da aynı

Son zam 25 Nisan’dı ve serbest piyasa kapanış kuru 22,48di. Bugün 3 mayıs ve kapanış kuru 21,54. Ne desek bilemiyoruz.

teklif formu verilen günden bu güne 4 bin euro arttı araba euro cinsinden

Son zam 25 Nisan’dı ve serbest piyasa kapanış kuru 22,48di. Bugün 3 mayıs ve kapanış kuru 21,54. Ne desek bilemiyoruz.
Kura falan bakmıyor artık. Ara zammı yaptı adamların çekinecek bir şeyi yok bu ortamda. Bu ayda tekrar fırsatçılığını konuşturdu Vw saolsun. 30 güne tam %10 zam

Geri
Üst Alt