sağolun hocam ay ortasında gelir ay sonu teslim edilir dedi sthaydi hayırlı olsun hocam kazasız belasız inşallah. Darısı başımıza diyelim suv sınıfı araç bekleyenler kontrol eder
valla bende anlamadım st öyle dedi , hellas da bugun yola cıktı dediğiniz gibi yunansitana gidiyor oraya uğrayıp mı gelecek acaba çünkü araç üretimi ispanya gözüküyorNeptune Hellas Barcelona’dan kalkmış, Pire’ye gidiyor. Oradan audi ve seat transferleri yapılıyor diye biliyorum. Neptune Iliad olabilir, o Dilovasına geliyor direk ve benim durumumda o kalkınca güncellendi. 3 güne varıp, haftasonu gümrüğe girer.
Portekiz üretimi t-roc sevk halinde gözüküyor 10 gündür dediğiniz şeyler için geçerli olurmu tahminenAy sonuna kalmaz. En geç haftaya cuma faturası kesilmiş olur. Aksilik olur diye süreyi uzatıp söylüyorlar. Hayırlı olsun.
Benim gördüğüm araç limana gelip gemiyi bekliyor bile olsa uygulama üzerinde hala sevk ediliyor olarak kalıyor. Ne zaman ki gemiye yüklendi uygulamada hem çıkış limanında hem de gemide ardı ardına yanıyor. Tahmini araçların sevkiyatı maksimum 1 hafta-10 gün sürüyor. Doğuş’un kullandığı Neptune gemilerinden tahmini bir tarih çıkarabilirsiniz. Mayıs ayından itibaren daha fazla araç getireleceğini öğrenmiştim. Bu da bu teoriyi destekler nitelikte. Satış temsilcileri ve doğuş oto iletişim hattı hiç destek olmadığı için kendimiz sistemi çözmeye çalıştık.Portekiz üretimi t-roc sevk halinde gözüküyor 10 gündür dediğiniz şeyler için geçerli olurmu tahminen
Teşekkür ederim güzel yorumunuz tahmininizden dolayıBenim gördüğüm araç limana gelip gemiyi bekliyor bile olsa uygulama üzerinde hala sevk ediliyor olarak kalıyor. Ne zaman ki gemiye yüklendi uygulamada hem çıkış limanında hem de gemide ardı ardına yanıyor. Tahmini araçların sevkiyatı maksimum 1 hafta-10 gün sürüyor. Doğuş’un kullandığı Neptune gemilerinden tahmini bir tarih çıkarabilirsiniz. Mayıs ayından itibaren daha fazla araç getireleceğini öğrenmiştim. Bu da bu teoriyi destekler nitelikte. Satış temsilcileri ve doğuş oto iletişim hattı hiç destek olmadığı için kendimiz sistemi çözmeye çalıştık.
Benimki de Neptune Hellasmış. Herhalde bir 10-12 gün beklememiz olacak. Pire’de de 2-3 gün kalacaktır.valla bende anlamadım st öyle dedi , hellas da bugun yola cıktı dediğiniz gibi yunansitana gidiyor oraya uğrayıp mı gelecek acaba çünkü araç üretimi ispanya gözüküyor
inşalalh , çok teşekkürlerAy sonuna kalmaz. En geç haftaya cuma faturası kesilmiş olur. Aksilik olur diye süreyi uzatıp söylüyorlar. Hayırlı olsun.
cumartesi günü Yunanistan da olacağı yazıyorBenimki de Neptune Hellasmış. Herhalde bir 10-12 gün beklememiz olacak. Pire’de de 2-3 gün kalacaktır.
Normal şartlarda araç indirip 1 gün sonra Dilovası’nda oluyor. Pazartesi ya da salı araçlar gümrükte olur diye düşünüyorum. Perşembe, cuma fatura için ararlar diye temenni ediyorum.cumartesi günü Yunanistan da olacağı yazıyor
Hadi inşallahNormal şartlarda araç indirip 1 gün sonra Dilovası’nda oluyor. Pazartesi ya da salı araçlar gümrükte olur diye düşünüyorum. Perşembe, cuma fatura için ararlar diye temenni ediyorum.
sizin araç neydi hangi bayiNormal şartlarda araç indirip 1 gün sonra Dilovası’nda oluyor. Pazartesi ya da salı araçlar gümrükte olur diye düşünüyorum. Perşembe, cuma fatura için ararlar diye temenni ediyorum.
Benimkisi Taigo. Direk Doğuş Oto olarak geçenlerden. Şube ismini vermeyeyim ama İstanbul. Sıfır araç bulmak ve beklemek de hakikaten zor. O açıdan hem buradan bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkürler, biz de aynı şekilde ne biliyorsak aktarmaya çalışıyoruz.sizin araç neydi hangi bayi