Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Doğuş bursa çok ilgisiz. St genelde açmıyor iki üç gün sonra aklına gelirse dönüş yapıyor. Tabi verecek yeni bir bilgisi de yok. 444 lü numarayı aradım onlarda bayiniz bizden daha çok detaya hakim onlarla görüşün diyor. Benim araç için şu an gemi planlaması görünmüyor(farklı kaynaktan öğrendim). Bu arada şu an skoda fiyatları güncelleniyor. Bende hiç olumlu bir haber yok kısacası 😑

Doğuş bursa çok ilgisiz. St genelde açmıyor iki üç gün sonra aklına gelirse dönüş yapıyor. Tabi verecek yeni bir bilgisi de yok. 444 lü numarayı aradım onlarda bayiniz bizden daha çok detaya hakim onlarla görüşün diyor. Benim araç için şu an gemi planlaması görünmüyor(farklı kaynaktan öğrendim). Bu arada şu an skoda fiyatları güncelleniyor. Bende hiç olumlu bir haber yok kısacası 😑
Onun şöyle bi nedeni olabilir, skoda 3 ay boyunca araç getiremicek. Ben bi st ile görüşmüştüm 3 ay araç getiremicez dedi. Euro düşme eğiliminde zam beklemiyorum açıkcası. 21,8 seviyesinde bir zam olacaktır bence.

normalde her ay kota dedikleri şeyler belirleniyor. ama tarihi değişebiliyor. genelde 5 ile 10 arasında belli oluyor diyorlar. Sanırım bu tarihlerde gemilere yüklenecek araçlar belli olacak. Ama diğer taraftan görüştüğüm baska bir st arkadas ise her ay 5-6 gemi düzenleniyor bilgisi verdi bana. @mr.ctk hocamın dediği gibi çok değişkenli bir denklem gibi :) benimde hissiyatım mayıs 10 a kadar bir gemi yapılması yönünde.
Bu her ayın ilk haftası 2-10 arası kota belirlemeleri üretimi bitmiş kaporası verilmiş araçlar mı oluyor? Yoksa boştada araç oluyor mu. Boşta araç olmayacağı kesindir zannediyorum

Bu her ayın ilk haftası 2-10 arası kota belirlemeleri üretimi bitmiş kaporası verilmiş araçlar mı oluyor? Yoksa boştada araç oluyor mu. Boşta araç olmayacağı kesindir zannediyorum
Her ikisi de. Genellikle bu durumlarda opsiyonı kalkan araclar vesaire de oluyor. Buraları kovalamak gerekiyo almak icin. Bu tarihlerde bayileri üşenmeden tek tek aramak lazım. Ben bu sekilde bagladım aracı

Mayıs kotasında Tiguan-Troc ağırlıklı az da Polo gelecek gibi gözüküyor. Ayrıca %3-%5 gibi bir zam yolda.

Ben bu sekilde bagladım aracı
Mayıs kotasında Tiguan-Troc ağırlıklı az da Polo gelecek gibi gözüküyor. Ayrıca %3-%5 gibi bir zam yolda.
Kaynak nedir hocam epey keskin dediniz, bu şekilde st bile konuşmadı şimdiye

koper limanından iliad gemisi kalktı ama app de değişiklik olmadı.

tcross tangolar da mı bu liamda çıkıyor
İspanya üretimi araçlar ama bu limana mı getiriyorlar emin değilim. Bende şunu merak ediyorum bu gemide hiç yoksa 3 bin tane araç var şuanda bi tane bile bizden birinin olmayışı akıllara soru işareti getiriyor.

Bende t-roc bekliyorum üretim yerine portekiz denildi tamamen belirsizliğini koruyor

koper limanından iliad gemisi kalktı ama app de değişiklik olmadı.
Evet arkadaşlar geminin ETA sı dilovası büyük ihtimalle VW taşıyor. Geçen sefer buradan kalkan gemi portekiz üretimi t cross vs getirmişti, yarın belli olur ben sordururum ST ye yada Halil hocam dan da bilgi gelebilir:)

bende değişiklik yok ama benimki zaten bambaşka hala üretim aşamasında yani bi limana sevke bile geçemedi o yüzden gemide olma ihtimalini zaten yakın zamanda beklemiyorum

Geri
Üst Alt