Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Arkadaşlar açıkçası koperede emdenede sürekli gemiler yanaşıyor ve 3-4 günlük yüklemeden sonra ayrılıyor. Dünyanın her yerine gidiyorlar sürekli yani o limanlarda zaten sürekli hep gemi oluyor. Umarım bizimkiler için de bir gemi bağlamışlardır.

Arkadaşlar açıkçası koperede emdenede sürekli gemiler yanaşıyor ve 3-4 günlük yüklemeden sonra ayrılıyor. Dünyanın her yerine gidiyorlar sürekli yani o limanlarda zaten sürekli hep gemi oluyor. Umarım bizimkiler için de bir gemi bağlamışlardır.
Sizin beklediğiniz arac nedir hocam

Evet hocam golf Passat tiguan üçü de Almanya üretimi ama fabrikaları aynımı net bilgim yok. Ama şunu net biliyorum buradaki arkadaşların araçların geldiği ve emden den kalkan gemide passatta vardı tiguanda. Yani sevkiyatlar ortak yapılıyor bu üç arabanın

Hocam neptune iliada da koper de görünüyor şuanda. 30 unda geldi. Buna yüklenme ihtimali olabilir mi?
Tiguanlar ve golfler almanyada üretildiği için zannetmiyorum.
En son sevkiyatta gelen tiguan ve golflerde buradan yüklenmişti

Tiguanlar ve golfler almanyada üretildiği için zannetmiyorum.
En son sevkiyatta gelen tiguan ve golflerde buradan yüklenmişti
Eyvallah hocam, bu arada tahminleriniz epey tutuyor sizin. Zam oranına bile nokta atışı yapmıştınız helal olsun

Eyvallah hocam, bu arada tahminleriniz epey tutuyor sizin. Zam oranına bile nokta atışı yapmıştınız helal olsun
Estağfurullah hocam sağolun.inşallah öyle olur yarın öbür gün gemi pozisyonunda olursa araçlar çok iyi olur hazır euro düşmeye başlamışken aybaşını zamsız geçeriz belki 😊🙏🏻🙏🏻

Bu arada emdene bir iki gün içinde 4 tane daha araç taşıyan kargo gemisi yanaşacak anlaşılan bu hafta baya hareketli geçecek herkesin gönlünce olur inşallah 🙏🏻

Bu arada emdene bir iki gün içinde 4 tane daha araç taşıyan kargo gemisi yanaşacak anlaşılan bu hafta baya hareketli geçecek herkesin gönlünce olur inşallah 🙏🏻
İnşallah, zamları da geçtim artık arabasızlık çok zor.

Merhaba. Ben de Taigo bekliyorum. 10 gündür limana sevk ediliyor adımında. Herhalde gemiye yüklenince statüsü değişecek. Bir kullanıcı arkadaş 10 Mayıs’da Türkiye’ye varacak bir gemi olduğunu söylemiş. İnşallah ona yüklenecekler arasındadır.

Emden limanından kalkan gemi takribi kaç güne dilovasına geliyor

Geri
Üst Alt