Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Merhabalar, ben de yeni keşfettim burayı. Siparişimi mart ayının ortasında verdim. 21 Martta araç üretimde görünüyordu. Bir hafta içinde limana sevk ediliyor statüsüne geldi. Üretimden çıkınca heyecanlandım, genelde de üretimden sonra 15-20 gün içinde teslim edildiğini forumlarda çok kez okumuştum. St nin söylediği en geç Nisan sonu teslim edilir bilgisine de güvenerek aracımı sattım. Nisan ayında gelen 2 zam ayrıca sattığım aracında şu an en az üzerine 80-90 bin TL eklemiş olması sonucunda aşırı derecede mağdur oldum. 35 gündür aynı statüde bekliyor. Bu arada aracım Tiguan R-Line Refleks Gümüş.
Var mı başka benim gibi Tiguan bekleyen?

Merhabalar, ben de yeni keşfettim burayı. Siparişimi mart ayının ortasında verdim. 21 Martta araç üretimde görünüyordu. Bir hafta içinde limana sevk ediliyor statüsüne geldi. Üretimden çıkınca heyecanlandım, genelde de üretimden sonra 15-20 gün içinde teslim edildiğini forumlarda çok kez okumuştum. St nin söylediği en geç Nisan sonu teslim edilir bilgisine de güvenerek aracımı sattım. Nisan ayında gelen 2 zam ayrıca sattığım aracında şu an en az üzerine 80-90 bin TL eklemiş olması sonucunda aşırı derecede mağdur oldum. 35 gündür aynı statüde bekliyor. Bu arada aracım Tiguan R-Line Refleks Gümüş.
Yazdiginla her konumda aynıyız:) tek fark golf benimki. Bu ikisi aynı fabrikada uretiliyormus. Sevkiyat sorunu varmış. Mayis icinde ins kavusuruz diyelim.

Araçlar gümrüğe girmeden aracınızı sakına satmayın arkadaşlar ben aynı hatayı yaptım mart sonu teslim denilmişti bana şimdi perşembe ya da cuma teslim edecekler

Yazdiginla her konumda aynıyız:) tek fark golf benimki. Bu ikisi aynı fabrikada uretiliyormus. Sevkiyat sorunu varmış. Mayis icinde ins kavusuruz diyelim.
İnşallah mayıs zammını da görmeyiz.
Araçlar gümrüğe girmeden aracınızı sakına satmayın arkadaşlar ben aynı hatayı yaptım mart sonu teslim denilmişti bana şimdi perşembe ya da cuma teslim edecekler
Haklısınız. Burayı daha önce fark etsem kesin satmazdım tecrübelerinizden faydalanırdım. Bekleyin arkadaşlar son günde satsanız bile bizim kadar zarar etme ihtimaliniz yok.

Yok bu yeni bir durum muhtemelen gemi bulmakta sorun yaşadıkları için tır ile yeni bir taşıma durumu söz konusu oldu.

HG bende tiguan bekliyorum 21 martta vermiştim bende benimki hala üretim aşamasında görünüyor beklemeye devam aracı da satamadım maalsef korkuyorum

Bana st tiguan yazılmak için gittiğimde ümitlenmeyin hem çok sıra var hemde üretim az olduğundan araç gelse bile size sıra gelmez demişti vazgeçmiştim tiguan üretimi çok ama çok az olduğunu söyledi oda elektrikliye yöneldikleri için

Günaydın arkadaşlar emden vw liman parkında bir gemi yükleniyor. Türkiye'ye gelir mi bilmiyorum ama takipte kalmakta fayda var :)

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    849.6 KB · Görüntüleme: 38

Geri
Üst Alt