bunlar sipariş kapora verenlerin araçları ? boşta araç bayilerde adamına göreMerhaba ,
TROC TAİGO TRCROSS bekleyenler 10mayıs gemi yapıldı .
Bilginize.
Gemi vs bekleyenler için bilgi verdim.bunlar sipariş kapora verenlerin araçları ? boşta araç bayilerde adamına göre
takılıyorGolf impressionlara hız sabitleyici takılabiliyor mu?
Golflerden ses var mi hocamMerhaba ,
Bilginize.
Ne zamandan beri bekliyordunuz ve hangi model hocamödemeyi bugün yaptık faturamız düzenlendi, teslimat için önümüzdeki haftayı bekliyorum.
Gemi vs bekleyenler için bilgi verdim
golf için bi gelişme var mı. En yakın gemi ne zaman gelir.Merhaba ,
Bilginize.
Ortalama ne kadar bir sürede kavuştunuz acaba , allah kaza bela vermesin hayırlı olsunArkadaşlar benimde aldıgım golf ımp wv bayınde gorunuyor bugun. bayıye odemeyı tamamladım ruhsat ve fatura ıslemlerı ıcın gorustuk nasıpse haftaya teslım edecegız dedi bakalım.Alacaklara ve bekleyenlere sabır dılıyorum.süreç zor valla hayırlısı ıle herkes ıstedıgı aracına kavusur ve kaza bela olmadan bitiririz.
hocam durum şöyle ben aslında 2021 deki lansmanda kayıt yaptırdım. Sonrasında malum olaylar yüzünden kimse araç alamadı ama birileri aldı. Neyse ben bir ara saldım zaten nasip değil diye 2 aydır Doğuş otoya her hafta sonu gidip geldim st kafasını şişirdikten sonra nasip oldu diye düşünüyorum. 1 ay gibi sürede beni aradı arkadaş bir araç var gelicek isterseniz fiyat renk bu dediler bende olur kapora atıyorum dedim durum bu.Ortalama ne kadar bir sürede kavuştunuz acaba , allah kaza bela vermesin hayırlı olsun
yaklaşık 1,5 aydır bekliyordum impression paketNe zamandan beri bekliyordunuz ve hangi model hocam
size ekstra maliyet çıkarttılar mı hocam ?hocam durum şöyle ben aslında 2021 deki lansmanda kayıt yaptırdım. Sonrasında malum olaylar yüzünden kimse araç alamadı ama birileri aldı. Neyse ben bir ara saldım zaten nasip değil diye 2 aydır Doğuş otoya her hafta sonu gidip geldim st kafasını şişirdikten sonra nasip oldu diye düşünüyorum. 1 ay gibi sürede beni aradı arkadaş bir araç var gelicek isterseniz fiyat renk bu dediler bende olur kapora atıyorum dedim durum bu.
Hocam zamlar zaten malumunuz. Ayrıca kasgo dediler. Başka bişey cıkmadı şuanlık.size ekstra maliyet çıkarttılar mı hocam ?
golfler ve tiguanlar aynı fabrika üretim olduğu malesef henüz yok.Golflerden ses var mi hocam