Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Bu arada bir akrabamdan xc90 için bayi ekstra 1 milyon istedi .

Arkadaşlar günaydın,
ST ile görüştüm araçlar gümrükten çekilmeye başladı faturası bugün size kesilir, aracın liste fiyatı + 100.000 TL. koruma paketi fiyatı dedi. sürprizlere açık olun.
piyasa nasılsa bayiilerde o şekilde fiyat çekiyor
hocam size teklif formu göndermemşler miydi orda var mıydı bu koruma paketi yoksa son dk mı cktı

Benim aracında ithalatı yapılmış faturası yarın sabah kesilecekmiş en geç , fiyat sabitlenmiş artık yarında parayı gönderip kasko sigortayı yaptıracağım herkese hayırlı olsun

önceden haber vermeyıp son dk paket çıkarttırlarsa buyuk aymazlık bu yaptıkları, zaten araçlar gumrukte dıye mayıs gelmeden zam yaptılar

Günaydın. Benim aracım bayiide görünüyor uygulamadan. Uygulamaya bakın isterseniz.

Merhaba, 4 gün önce siparişte bulundum kapora verdim ve uygulamada limana sevk olarak gözüküyor ortalama kaç günde gelir bu durumda olup aracı kaç günde geldi

Merhaba, 4 gün önce siparişte bulundum kapora verdim ve uygulamada limana sevk olarak gözüküyor ortalama kaç günde gelir bu durumda olup aracı kaç günde geldi
Araç bulmak zor oldupu dönemde bulmak bile cok iyi bayrama kadar elinize gelir diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt