Sıfır Araç Teslimat Süreleri

çok iyi o zaman ama gelincede isteyebilirler? Genelde aksesuar bedelsiz zor araç bulmak

Muhtemelen istemezler birkaç aracımı aynı bayiden aldığım için hep denilen neyse o oldu ve aynı danışman , inşallah mayısta tekrar gelecek zamlardan önce gelir

Merhaba, 4 gün önce siparişte bulundum kapora verdim ve uygulamada limana sevk olarak gözüküyor ortalama kaç günde gelir bu durumda olup aracı kaç günde geldi
İlkay Hocam tam bir muamma ne zaman geleeceği ama limana sevk olarak görünmesi iyi bir şey en azından. Gemi yüklemesi olunca gelir büyük ihtimalle. Ben 21 martta vermiştim siparişi hala bekliyorum

İlkay Hocam tam bir muamma ne zaman geleeceği ama limana sevk olarak görünmesi iyi bir şey en azından. Gemi yüklemesi olunca gelir büyük ihtimalle. Ben 21 martta vermiştim siparişi hala bekliyorum
Anladım hocam çok teşekkür ederim umarım sizde bir an önce beklemeniz biter kavuşursunuz bir an önce

Aracını teslim alanlara / alacaklara şimdiden hayırlı olsun

Bu konunun gizli anafikiri şudur.

Günümüz TR sinde

Bayiden sipariş verip araç bekleme sürecine girilecekse

Eldeki halihazırda binilen kullanılan aracı elden çıkarıp nakit/dolar/borsa ya çevirirerek bekleme moduna girilmesi büyük zarara neden olacak

Eee yeni araç geldi eldeki eskisi denk zamanda 3-5 günde nasıl hemen satılacak...

Bu sorunun cevabı kendi adıma
Denk gelmiyorsa ,,lanet olsun yedirdiginiz 100 bin zama
Ne yeni alıyorum ne eskisini satıyorum

Vazgectim herseyden demek de bir çözüm bence

Son düzenleme:
Aracını teslim alanlara / alacaklara şimdiden hayırlı olsun

Bu konunun gizli anafikiri şudur.

Günümüz TR sinde

Bayiden sipariş verip araç bekleme sürecine girilecekse

Eldeki halihazırda binilen kullanılan aracı elden çıkarıp nakit/dolar/borsa ya çevirirerek bekleme moduna girilmesi büyük zarara

Eee yeni araç geldi eldeki eskisi denk zamanda 3-5 günde nasıl hemen satılacak...

Bu sorunun cevabı kendi adıma
Denk gelmiyorsa ,,lanet olsun yedirdiginiz 100
Katılıyorum en azından araç gemiye binene kadar beklenmeli 10 günde araç satılır diya düşünüyorum makul bir fiyata konulursa

Yani elinizdeki aracı fatura kesilene kadar sakına satmayın arkadaşlar ben volvoyu sattığım da üzerine 100 bin koydu 1.5 ayda

Ha sahibinden satamadınız misal trink sat da fazla öldürmüyor araç topluyor adamlar habire

Katılıyorum en azından araç gemiye binene kadar beklenmeli 10 günde araç satılır diya düşünüyorum makul bir fiyata konulursa
Hocam araç temizse ve sırf millet sahibindende mabadından kopup gelen rakamları yazıyor diye o fiyatlara listelenmezse araç bir günde satılıyor. Gerçekten müzelik kondisyonda bir aracım vardı. Piyasasını incelemeye başladım. hedefim araç gemiye binip yola çıktığında hızlıca satmaktı. 1 Milyon diyenler ilanda 3-5 gün bekleyip satılıyorken aynı özelliklerdeki araca 1 milyon 25 bin veya üstünde diyenler bekliyordu. en az bekleyen ilan ben satarken 17 günlüktü. dedim bu iş böyle olmaz. hızlı satılacaksa fiyatın cazip olması lazım. Eh beklemeye de niyetim yok. o halde 1 milyon yerine 990 bin yazayım dedim. hatta onu da 989 şeklinde yazdım. millet birbirinini öldürüyordu benim aracımı alabilmek için. ne telefon sustu ne mesajlar. akşam saatlerinde listelendi, ertesi gün devrini verdik gitti. Güle güle kullansınlar. Yani hep bana hep bana olmaz. madem bir yola çıkıldı, üçe beşe bakmamak lazım. 25 bin lira az para mı? değil tabiki. millet 1 milyon 100 hatta 1 milyon 200 bile yazıyordu ki benimki kadar iyi durumda olan tek bir araç dahi yoktu. Hazır bayiye ekstra avanta vermeden arabayı bulmuşum ki nereden baksan 100-150 bin lira fark istiyor bayiler. hayret doğuş nasıl istemedi onu hala anlamadım. kısacası zaten alırken 100-150 uygun bulunmuş, ikinci elleri bile benim avantasız liste fiyatının üzerine 250-300 bine listelerken 25 bin liranın lafı bile olmaz dedim ve riske girdim ama nihayetinde istediğim oldu

araç bayide görünüyor uygulamada. hafta sonu üstüne 1 mayıs resmi tatil olmasaydı daha iyi olurdu tabi ama yapacak bir şey yok. Sabah gittim samsun trafikten plakamı ayırttım. onlar da ayrı bir dünya. Neyse ki benim istediğim harfler çok özel değildi. 1500 liraya kurtardık yoksa sırada saçma sapan AJZ gibi harfli plakalar vardı.

Kapora 5 bin lira almıştı doğuş. kalan bir milyon üç yüz küsür bini havale yaptım hesaplarına. faturamı keserler bugün veya salı günü. Tescil plaka canlandırma derken en geç çarşambaya filan hazır olur sanıyorum. çarşamba sabah uçağına yer ayırttım. Ankaraya sabah iner kahvaltımı yapar aracımı alır basar gelirim samsuna.

Resmi olarak kaporanın ödendiği 16 Mayıs 2023 te başlayan süreç bu durumda yaklaşık 45 gün içinde bitmiş olacak. Kaporayı gönderdiğimde araç üretimden yeni çıkmıştı. bir ay zaten limana sevk pozisyonunda bekledi hepinizin malumu. şimdilik bendeki son durumlar bu şekilde.

Golf 8 İmpression alan Kayseri ve çevresinde park sensörü kamera ışıklı panjur uygulama yaptırmak isteyenlere yardımcı olabilirim .

Golf impressionlara hız sabitleyici takılabiliyor mu?

Geri
Üst Alt