Hiç bişey istemediler
Hiç bişey istemediler
çok iyi o zaman ama gelincede isteyebilirler? Genelde aksesuar bedelsiz zor araç bulmak
Bayi neresiMuhtemelen istemezler birkaç aracımı aynı bayiden aldığım için hep denilen neyse o oldu ve aynı danışman , inşallah mayısta tekrar gelecek zamlardan önce gelir
İlkay Hocam tam bir muamma ne zaman geleeceği ama limana sevk olarak görünmesi iyi bir şey en azından. Gemi yüklemesi olunca gelir büyük ihtimalle. Ben 21 martta vermiştim siparişi hala bekliyorumMerhaba, 4 gün önce siparişte bulundum kapora verdim ve uygulamada limana sevk olarak gözüküyor ortalama kaç günde gelir bu durumda olup aracı kaç günde geldi
Bayi neresi
Anladım hocam çok teşekkür ederim umarım sizde bir an önce beklemeniz biter kavuşursunuz bir an önceİlkay Hocam tam bir muamma ne zaman geleeceği ama limana sevk olarak görünmesi iyi bir şey en azından. Gemi yüklemesi olunca gelir büyük ihtimalle. Ben 21 martta vermiştim siparişi hala bekliyorum
Katılıyorum en azından araç gemiye binene kadar beklenmeli 10 günde araç satılır diya düşünüyorum makul bir fiyata konulursaAracını teslim alanlara / alacaklara şimdiden hayırlı olsun
Bu konunun gizli anafikiri şudur.
Günümüz TR sinde
Bayiden sipariş verip araç bekleme sürecine girilecekse
Eldeki halihazırda binilen kullanılan aracı elden çıkarıp nakit/dolar/borsa ya çevirirerek bekleme moduna girilmesi büyük zarara
Eee yeni araç geldi eldeki eskisi denk zamanda 3-5 günde nasıl hemen satılacak...
Bu sorunun cevabı kendi adıma
Denk gelmiyorsa ,,lanet olsun yedirdiginiz 100
Hocam araç temizse ve sırf millet sahibindende mabadından kopup gelen rakamları yazıyor diye o fiyatlara listelenmezse araç bir günde satılıyor. Gerçekten müzelik kondisyonda bir aracım vardı. Piyasasını incelemeye başladım. hedefim araç gemiye binip yola çıktığında hızlıca satmaktı. 1 Milyon diyenler ilanda 3-5 gün bekleyip satılıyorken aynı özelliklerdeki araca 1 milyon 25 bin veya üstünde diyenler bekliyordu. en az bekleyen ilan ben satarken 17 günlüktü. dedim bu iş böyle olmaz. hızlı satılacaksa fiyatın cazip olması lazım. Eh beklemeye de niyetim yok. o halde 1 milyon yerine 990 bin yazayım dedim. hatta onu da 989 şeklinde yazdım. millet birbirinini öldürüyordu benim aracımı alabilmek için. ne telefon sustu ne mesajlar. akşam saatlerinde listelendi, ertesi gün devrini verdik gitti. Güle güle kullansınlar. Yani hep bana hep bana olmaz. madem bir yola çıkıldı, üçe beşe bakmamak lazım. 25 bin lira az para mı? değil tabiki. millet 1 milyon 100 hatta 1 milyon 200 bile yazıyordu ki benimki kadar iyi durumda olan tek bir araç dahi yoktu. Hazır bayiye ekstra avanta vermeden arabayı bulmuşum ki nereden baksan 100-150 bin lira fark istiyor bayiler. hayret doğuş nasıl istemedi onu hala anlamadım. kısacası zaten alırken 100-150 uygun bulunmuş, ikinci elleri bile benim avantasız liste fiyatının üzerine 250-300 bine listelerken 25 bin liranın lafı bile olmaz dedim ve riske girdim ama nihayetinde istediğim olduKatılıyorum en azından araç gemiye binene kadar beklenmeli 10 günde araç satılır diya düşünüyorum makul bir fiyata konulursa
Şuan hız limitleme ve front asist yapılabiliyorGolf impressionlara hız sabitleyici takılabiliyor mu?