Sıfır Araç Teslimat Süreleri

hocam durum şöyle ben aslında 2021 deki lansmanda kayıt yaptırdım. Sonrasında malum olaylar yüzünden kimse araç alamadı ama birileri aldı. Neyse ben bir ara saldım zaten nasip değil diye 2 aydır Doğuş otoya her hafta sonu gidip geldim st kafasını şişirdikten sonra nasip oldu diye düşünüyorum. 1 ay gibi sürede beni aradı arkadaş bir araç var gelicek isterseniz fiyat renk bu dediler bende olur kapora atıyorum dedim durum bu.
benim hikayem de aynı. bir ara yazılmıştım son 2 aydır hemen hemen her hafta gidiyorum. artık galeriden alacaktım golf veya polo aracımı sattım. galeriye vermek yerine o parayı bayiye verdim. +100 bin koruma paketi diyorlar ama. ben zaten göze almıştım. galeride beyaz renk yerine gri renkli olmuş oldu aracım ve sıfır.

Anlaşılan doğuş oto harici diğer bütün bayiler hava parası, cam filmi, şeffaf kaplama gibi şeyleri zorunlu tutuyor öylemi?

Merhabalar herkese. Bizim oralarda "eşekten düşmeyen eşekten düşmenin acısını bilmez" derler. Bu yüzden süreçle ilgili durumu size bildirmek istedim.
17 martta aracımı servise götürdüm. Aracın bakımı yapılırken st ile görüştüm ve ellerinde araç olup olmadığını sordum. Ne yazık ki araç olmadığını ancak boşa çıkan araç olursa haber edeceğini söyledi. 20 martta Golf imprassion bir aracın boşa çıktığını, aracın üretiminin tamamlandığını ve talep etmem durumunda opsiyonlayabileceklerini söyledi. Tekrar görüşmeye gittim. 713 bin liste fiyatı, 15 bin gümüş gri için renk farkı ve koruma paketi için de 20 bin talep edildi ve kabul ettim. Mart sonu gemi programına muhtemelen yetişeceği söylendi. Olmazsa bir sonraki gemide geleceği ifade edildi. Ne yazık ki mart sonu gemiye yetişmedi ve bu son gemide aracım geldi. Tek sıkıntım, araç gelirse diye hemen aracımı satmak oldu. Bugün de çok şükür faturam kesildi, haftaya teslim bekliyoruz. Bu arada nisan ayındaki her iki zamdan da etilendim ve toplamda 804 bin liraya araç sahibi oldum. Bayi ve st ile de şeffaf bir süreç izledik. Opsiyonlarken gelecek zamlardan etkileneceğim söylenmişti, beklenmeyen aynı ayda iki zam gelmesi oldu.
Kısacası üretimi tamamlanmış bir araca yaklaşık 45 günde sahip oldum.
Bekleyenlere sabır, aracı gelenlere mutluluklar diliyorum. Kazasız belasız binmek nasip olsun.

Merhabalar herkese. Bizim oralarda "eşekten düşmeyen eşekten düşmenin acısını bilmez" derler. Bu yüzden süreçle ilgili durumu size bildirmek istedim.
17 martta aracımı servise götürdüm. Aracın bakımı yapılırken st ile görüştüm ve ellerinde araç olup olmadığını sordum. Ne yazık ki araç olmadığını ancak boşa çıkan araç olursa haber edeceğini söyledi. 20 martta Golf imprassion bir aracın boşa çıktığını, aracın üretiminin tamamlandığını ve talep etmem durumunda opsiyonlayabileceklerini söyledi. Tekrar görüşmeye gittim. 713 bin liste fiyatı, 15 bin gümüş gri için renk farkı ve koruma paketi için de 20 bin talep edildi ve kabul ettim. Mart sonu gemi programına muhtemelen yetişeceği söylendi. Olmazsa bir sonraki gemide geleceği ifade edildi. Ne yazık ki mart sonu gemiye yetişmedi ve bu son gemide aracım geldi. Tek sıkıntım, araç gelirse diye hemen aracımı satmak oldu. Bugün de çok şükür faturam kesildi, haftaya teslim bekliyoruz. Bu arada nisan ayındaki her iki zamdan da etilendim ve toplamda 804 bin liraya araç sahibi oldum. Bayi ve st ile de şeffaf bir süreç izledik. Opsiyonlarken gelecek zamlardan etkileneceğim söylenmişti, beklenmeyen aynı ayda iki zam gelmesi oldu.
Kısacası üretimi tamamlanmış bir araca yaklaşık 45 günde sahip oldum.
Bekleyenlere sabır, aracı gelenlere mutluluklar diliyorum. Kazasız belasız binmek nasip olsun.
Doğuş Oto dışında bir bayii den aldım bende aracımı.
767.000 TL. ARAÇ BEDELİ
6.000 TL. RENK FARKI
100.000 TL. KORUMA PAKETİ
Toplamda : 873.000 TL.'ye mâl oldu.

iyice gitti arabayıda ilandan kaldırdım z
Benim umudum iyice gitti arabayıda ilandan kaldırdım zaten satmanın bi alemi yok belli oldu. Benimki hala üretim aşamsında görünüyor daha limana transfer sürecinde bile değil. Arabası gemide olan arkadaşlardan durumu üretim aşamasında görünen var mıydı hiç?
hocam sen ne zaman sipariş vermiştin
5 bin lira almıştı doğuş. kalan bir milyon üç

acc takılıyor ondada ön cam değişiyor normal düz cruss control takılmıyor diye biliyorum

Geri
Üst Alt