Sıfır Araç Teslimat Süreleri

hahaha pardon sanırım sizin gemi üsteindekilerden bahsediyorsun ben bi heyecan yaptım:)
ah hocam özür dilerim anlam karmaşası olmuş, inşallah sizinkilerinde bu adımı tez zamanda görünür.

Sonunda gümrükte. Yarın büyük ihtimalle gümrüklemesi yapılır, cuma günü de fatura kesilir.

valla gerilim filmi gibi takip ediyorum başlığı. herkese şimdiden hayırlı olsun zamsız istediğiniz gibi araçlarınıza kavuşur kazasız belasız günlerde kullanın inşallah :)

Golf 8 İmpression alan Bursa’da park sensörü kamera gibi uygulama yaptırmak isteyen varsa özelden ulaşabilir

Arkadaşlar günaydın,
ST ile görüştüm araçlar gümrükten çekilmeye başladı faturası bugün size kesilir, aracın liste fiyatı + 100.000 TL. koruma paketi fiyatı dedi. sürprizlere açık olun.
piyasa nasılsa bayiilerde o şekilde fiyat çekiyor

Arkadaşlar günaydın,
ST ile görüştüm araçlar gümrükten çekilmeye başladı faturası bugün size kesilir, aracın liste fiyatı + 100.000 TL. koruma paketi fiyatı dedi. sürprizlere açık olun.
Hangi bayi bu

Arkadaşlar günaydın,

hem liste fiyatı üzerinden kar + bide 100 bin üzerine

hayatlarında etmedikleri karı elde ediyorlar...

fatura kestiren var mı arkadaşlar

Ben az önce kestirdim.
Pazartesi ya da salı teslim

Geri
Üst Alt