Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Hocam güzel soramadım kusura bakma, yani senin araç ile ilgili yorumdan kastım, senin araç tır üzerinde veya değil bilgisi verebiliyor mu anlamında
Bayi ekranında bakınca ;

Limana sevk bekliyor = intransfer
Gemide = Gemi adı ve hangi tarihte olacağı
Üretim aşamasında = prodect
Yeni durum = Tır üzerinde ve geleceği tarih

Bunun haricinde hiç birşey görünmüyor.

Sadece ilgili araç ne zaman üretime girmiş ne kadar süre kalmış bunlar görünür.

Arkadaşlar haber alan güncel bilgisi olan var mı bugün konuşan

Bayi ekranında bakınca ;

Limana sevk bekliyor = intransfer
Gemide = Gemi adı ve hangi tarihte olacağı
Üretim aşamasında = prodect
Yeni durum = Tır üzerinde ve geleceği tarih

Bunun haricinde hiç birşey görünmüyor.

Sadece ilgili araç ne zaman üretime girmiş ne kadar süre kalmış bunlar görünür.
Halil Hocam bu tır üzerindeki ifade acaba gemi ile bayi arasındaki sevkiyatı yapan tır olabilir mi acaba sence ne dersin

uygulamada kaç gün o aşamada olduğu yazmıyor , siz nasıl öğrenebildiniz

Halil Hocam bu tır üzerindeki ifade acaba gemi ile bayi arasındaki sevkiyatı yapan tır olabilir mi acaba sence ne dersin
Yok bu yeni bir durum muhtemelen gemi bulmakta sorun yaşadıkları için tır ile yeni bir taşıma durumu söz konusu oldu.

Bugün gümrüge gireceğini söyledi benim st. Cuma günü de fatura keseceğim dedi. Ama uygulamada hala gemi üzerinde gözüküyor. 😃

Bugün gümrüge gireceğini söyledi benim st. Cuma günü de fatura keseceğim dedi. Ama uygulamada hala gemi üzerinde gözüküyor. 😃
merhaba ben de vazgeçen bir müşterinin impression golf aracını aldım ve kendi aracımı sattım. benim temsilcim de araçların gümrükte olduğunu ve gümrük sürecinde olduğunu söyledi. yüzde üç zamdan etkilendim. sizin beklediğiniz araç golf dimi ve hangi paket

merhaba ben de vazgeçen bir müşterinin impression golf aracını aldım ve kendi aracımı sattım. benim temsilcim de araçların gümrükte olduğunu ve gümrük sürecinde olduğunu söyledi. yüzde üç zamdan etkilendim. sizin beklediğiniz araç golf dimi ve hangi paket
Evet hocam golf imp. Paket zamdan bende etkilendim. St ye geldikten sonra artık başka bişey çıkmaz dimi diyede sordum bakalım umarım çıkmaz.

Evet hocam golf imp. Paket zamdan bende etkilendim. St ye geldikten sonra artık başka bişey çıkmaz dimi diyede sordum bakalım umarım çıkmaz.
Haydi hayırlı olsun, sevindim sizin adınıza, çok uzun zamandır almak istiyordunuz Golf 8 i hatırlıyorum mesajlarınızı.

Bu kadar kararsızlıkta bekleyip stres yaşayacağıma Golf7 ile devam etmek cidden çok daha cazip geliyor :) Araçlarını bekleyen forumdaşlara sabır ve zamsız günler dilerim.

aracınız hayırlı olsun :) uygulamada hangi aşamada görünüyor ve faturayı ne zaman keseceklermiş bir şey söylediler mi

umarım hocam fatura kesene kadar aracımı da sattığım için endişeleniyorum açıkçası. sizin aracınız hangi renk acaba

Bu kadar kararsızlıkta bekleyip stres yaşayacağıma Golf7 ile devam etmek cidden çok daha cazip geliyor :) Araçlarını bekleyen forumdaşlara sabır ve zamsız günler dilerim.
hocam keşke bu aklı birisi bana 2 ay önce verseydi

Geri
Üst Alt