Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Arkadaşlar sıfır araç alırken bedava da olsa bayide park sensörü taktırmayın benden söylemesi, orjinal diye taktıkları cobra marka(güya vw onaylı ama bence a101 de satılan çin malından farkı yok) ve ekranda park sensörü bilgisi yok sadece sesli uyarı.

siparişi limana sevk ediliyor aşamasında olan var mı

Evet, Bayi ekranında yazan detay tır üstünde 2 mayıs varışlı.

Evet, Bayi ekranında yazan detay tır üstünde 2 mayıs varışlı.
Abi bayiler bizi mi koparıyor. Her seferinde sadece in transit aşamasında deyip duruyorlar.detay yok bişey yok. Vw e mail attım cevap dönmediler henüz. Dönerlerde paylaşırım burdan.

siparişi limana sevk ediliyor aşamasında olan var mı
Bikaç arkadaşla beraber bende de aynı durum. Yalnız bayagıdır bu durumda. 29 ocak sipariş verildi bende. 10 şubat limana sevk aşamasına geçti. Hala bu durumdayım

Her araç için geçerli değil. Bende tiguan limana sevk bekliyorum.
Değişik işler oluyor kimsenin yetkili yetkisiz net bir bilgisi yok.

Mayısta okkalı zam var en az yüzde 5 st söyledi

Döviz inse misal bunlar yine zam yaparlar bir bok anlamadım

Her bilgi korkutmasın daha dün zam yapıldı. Kur sabit kalırsa zam olacağını düşünmüyorum ama 20,80 - 20.90 civarında olursa gelebilir.
Kesin gelecek diye birşey yok. 1 ay içerisinde 2 zam geldi zaten.

Her araç için geçerli değil. Bende tiguan limana sevk bekliyorum.
Değişik işler oluyor kimsenin yetkili yetkisiz net bir bilgisi yok.
Halil Hocam ST ler bu tırda hangi araçlar olduğunu görebiliyormuş, senin araçla ile ilgili bir yorum yapabildi mi mesela

Halil Hocam ST ler bu tırda hangi araçlar olduğunu görebiliyormuş, senin araçla ile ilgili bir yorum yapabildi mi mesela
Her bayi kendi kotasında olan araçların durumunu görebilir.
Benim aracım limana sevk bekliyor. 30 gündür.

Her bayi kendi kotasında olan araçların durumunu görebilir.
Benim aracım limana sevk bekliyor. 30 gündür.
Hocam güzel soramadım kusura bakma, yani senin araç ile ilgili yorumdan kastım, senin araç tır üzerinde veya değil bilgisi verebiliyor mu anlamında

Geri
Üst Alt