arf7575
Üye
Hocam bambaşka bir bilgi açtın valla st den mi geldi bu ?Merhaba arkadaşlar,
Bazı araçlar fabrikadan tır üstünde geliyor.
2 MAYIS varışlı.
Hocam bambaşka bir bilgi açtın valla st den mi geldi bu ?Merhaba arkadaşlar,
2 MAYIS varışlı.
Detay var mi hocam?Merhaba arkadaşlar,
2 MAYIS varışlı.
Abi bayiler bizi mi koparıyor. Her seferinde sadece in transit aşamasında deyip duruyorlar.detay yok bişey yok. Vw e mail attım cevap dönmediler henüz. Dönerlerde paylaşırım burdan.Evet, Bayi ekranında yazan detay tır üstünde 2 mayıs varışlı.
Bikaç arkadaşla beraber bende de aynı durum. Yalnız bayagıdır bu durumda. 29 ocak sipariş verildi bende. 10 şubat limana sevk aşamasına geçti. Hala bu durumdayımsiparişi limana sevk ediliyor aşamasında olan var mı
Halil Hocam ST ler bu tırda hangi araçlar olduğunu görebiliyormuş, senin araçla ile ilgili bir yorum yapabildi mi meselaHer araç için geçerli değil. Bende tiguan limana sevk bekliyorum.
Değişik işler oluyor kimsenin yetkili yetkisiz net bir bilgisi yok.
Her bayi kendi kotasında olan araçların durumunu görebilir.Halil Hocam ST ler bu tırda hangi araçlar olduğunu görebiliyormuş, senin araçla ile ilgili bir yorum yapabildi mi mesela
Hocam güzel soramadım kusura bakma, yani senin araç ile ilgili yorumdan kastım, senin araç tır üzerinde veya değil bilgisi verebiliyor mu anlamındaHer bayi kendi kotasında olan araçların durumunu görebilir.
Benim aracım limana sevk bekliyor. 30 gündür.