Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Sizlerden "koruma paketi" adı altında ne kadar fark talebinde bulundular ?
faturası kesilen arkadaşlar burada paylaşabilir mi veya fiyat bilgisi alan arkadaşlar.

Beyler arac bekleyenler st ile görüşen var mı? Tahmini gemiye yüklenme vesaire bilgiye ulaşabilen varsa aydınlatabilir mi?

Beyler arac bekleyenler st ile görüşen var mı? Tahmini gemiye yüklenme vesaire bilgiye ulaşabilen varsa aydınlatabilir mi?
Yani bana gelen bilgi ay başında yeni yükleme varmış gemi ayarlamışlar onlarla gelecek sevkiyat varmış. Ama ST ye zerre kadar güvenim kaldımı, tabiki hayır. Yine de cevaplayım dedim madem sordun.

Arkadaşlar fatura kesildiğinde ücreti ödemeli miyiz sizce yoksa araç gelene kadar bir süre daha bekleyelim mi?

Hocam fiyat netleşmediki daha perşembe söylerim
sadece ön/arka park sensörüne 25.000TL. fiyat çekmişlerdi en son koruma paketine de 50.000 demişlerdi ona da zam gelecekmiş. o yüzden size sormak istedim. fiyatlar belli olunca yine burada toplanalım.

Arkadaşlar fatura kesildiğinde ücreti ödemeli miyiz sizce yoksa araç gelene kadar bir süre daha bekleyelim mi?
Hocam anladığım kadarıyla fatura kesmek için ücreti ödememiz gerekli araç görüp ücretini yatırmak bizim sevkiyatta mümkün gözükmüyor yoksa bir 30 binlik olabiliriz bilen birisi aydınlatırsa daha iyi olur

şahsen teslim alacağım gün ödemeyi düşünüyorum.
zaten taze zam yedi bu saatten sonra
Hocam bana aktarılanı söyleyeyim, fatura kesmek için ücretini ödemek gerekiyormuş öyle anladım size ne söylendi

fatura kesilir ardından ödemesi yapılır. çünkü paranın karşılığı olması için ödemeyi fatura numarasına istinaden yaparsın. ama her bayii kendi paşalığını oynadığı için pek etik olmasa da dediğiniz gibi davranabilir.

Geri
Üst Alt