Hocam otomatik üretiliyor ama sanırsam sınırlı sayıda
Ben life aldım otomatik
Yani üretim az olabilir ama üretim yok yalan
50.000 + kasko sigortaSizlerden "koruma paketi" adı altında ne kadar fark talebinde bulundular ?
faturası kesilen arkadaşlar burada paylaşabilir mi veya fiyat bilgisi alan arkadaşlar.
Güncel bilgi: beklemeye devamBeyler arac bekleyenler st ile görüşen var mı? Tahmini gemiye yüklenme vesaire bilgiye ulaşabilen varsa aydınlatabilir mi?
Yani bana gelen bilgi ay başında yeni yükleme varmış gemi ayarlamışlar onlarla gelecek sevkiyat varmış. Ama ST ye zerre kadar güvenim kaldımı, tabiki hayır. Yine de cevaplayım dedim madem sordun.Beyler arac bekleyenler st ile görüşen var mı? Tahmini gemiye yüklenme vesaire bilgiye ulaşabilen varsa aydınlatabilir mi?
EvetPark sensörü sadece arka değil mi sesli olandan
Hocam fiyat netleşmediki daha perşembe söylerimbu ekstralar için ne kadar maliyet çıktı ? sensör seramik kaplama film vs
sadece ön/arka park sensörüne 25.000TL. fiyat çekmişlerdi en son koruma paketine de 50.000 demişlerdi ona da zam gelecekmiş. o yüzden size sormak istedim. fiyatlar belli olunca yine burada toplanalım.Hocam fiyat netleşmediki daha perşembe söylerim
Hocam anladığım kadarıyla fatura kesmek için ücreti ödememiz gerekli araç görüp ücretini yatırmak bizim sevkiyatta mümkün gözükmüyor yoksa bir 30 binlik olabiliriz bilen birisi aydınlatırsa daha iyi olurArkadaşlar fatura kesildiğinde ücreti ödemeli miyiz sizce yoksa araç gelene kadar bir süre daha bekleyelim mi?
şahsen teslim alacağım gün ödemeyi düşünüyorum.Arkadaşlar fatura kesildiğinde ücreti ödemeli miyiz sizce yoksa araç gelene kadar bir süre daha bekleyelim mi?
şahsen teslim alacağım gün ödemeyi düşünüyorum.
zaten taze zam yedi bu saatten sonraşahsen teslim alacağım gün ödemeyi düşünüyorum.
Hocam bana aktarılanı söyleyeyim, fatura kesmek için ücretini ödemek gerekiyormuş öyle anladım size ne söylendi