Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Merhaba dostlar,
Bende dün AVEK Tekstilkent şubesine uğradım. Satış temsilcisi arkadaş Golf için 3 ay süre verdi ancak otomatik vites üretilmediğinden bahsetti. Bununla ilgili bir duyumu bilgisi olan var mıdır?
Merhaba, Otomatik vites için her bayi aynı şeyi söylüyor. Rahat bi 40 bayi aramışımdır, maalesef manuel alınabiliyor sadece. Onda da bu şekilde sancılı stresli. Misal 29 ocak tarihinde üretime başlandı benim araç. Halen limana sevk statüsünde bekliyorum.

Merhaba, Otomatik vites için her bayi aynı şeyi söylüyor. Rahat bi 40 bayi aramışımdır, maalesef manuel alınabiliyor sadece. Onda da bu şekilde sancılı stresli. Misal 29 ocak tarihinde üretime başlandı benim araç. Halen limana sevk statüsünde bekliyorum.
Benim kafama takılan bir diğer konu T-Roc'da da aynı şanzıman kullanılmıyor mu acaba? T-Roc için yok çekmiyorlar ama 5 ay süre veriyorlar.

Benim kafama takılan bir diğer konu T-Roc'da da aynı şanzıman kullanılmıyor mu acaba? T-Roc için yok çekmiyorlar ama 5 ay süre veriyorlar.
Burda bir arkadaş life paket alacaktı sanırım. Arkadaşı impression paketi daha hızlı almıştı. Kendisi life icin bekliyordu. @mr.ctk sanırım

Merhaba foruma yeni üyeyim.
Bende golf impression için beklemedeyim şu an gemide görünüyor.
Az önce ST aradı gemi limana yanaşmış ama bekletiyorlarmış.

Merhaba hoş geldiniz gemi 2 saat önce Çanakkale de idi yeni eta saat akşam 8 i işaret ediyor anlayacağınız gelmedi henüz

Tüm firmalar online satışa geçerse bu problem daha çabuk çözülebilir

Arkadaşlar st ile görüştüm perşembe faturayı keserim dedi bilginize. Bu arada zamdan sonra fiyatlar ne oldu sizin

Burda bir arkadaş life paket alacaktı sanırım. Arkadaşı impression paketi daha hızlı almıştı. Kendisi life icin bekliyordu. @mr.ctk sanırım
Hocam otomatik üretiliyor ama sanırsam sınırlı sayıda
Ben life aldım otomatik
Yani üretim az olabilir ama üretim yok yalan

Geri
Üst Alt