Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Bugün 30 küsür bin liralık zam ile netleşen fiyatı, şasi ve motor numarası vb bilgileri içeren sipariş fişimi Doğuş Oto satış temsilcim gönderdi. Çıktı alıp, imzalayıp, tarayıp geri gönderdim. Ayrıca bir de vekaletname doldurdum adıma tescil işlemlerini yapabilmeleri için. Doğuş noterden istiyor illaki. Toplamda yaklaşık 60 - 65 bin civarı bir zam oldu bu ay bana. Gemi geciktiği için gümrüğü yarına kaldı. Perşembe veya Cuma günü ödemesi yapılacak ve nihai faturamı alacağım. Teslimat Mayısın ilk haftasına kalıyor. Her gün yeni bir sürprizle uyanmaya alıştığımız bu günlerde bu birkaç gün içinde daha saçma bir gelişme olmazsa bu kadar zam ile atlatmış olacağım diye düşünüyorum. Nihayetinde opsiyonel donanımlar ile birlikte liste fiyatına almış olmak bir nebze içimi rahatlatıyor. Bu araç olmasaydı 150 küsür bin lirayı avanta verecek ve istemediğim bir markanın pek ısınamadığım bir modelini satın alacaktım. En azından istediğim araç oldu. Samsun'dan Ankara'ya gidip teslim alacağım. Bende bu günlük tüm gelişmeler bunlar. Trafik çok saçma bir şeyler istemezse şimdiye kadar tüm araçlarımda aldığım harfler ile plaka almak istiyorum. Eski ve sıradan olduğu için cüzi bir miktar bağış ile veriyorlardı. Proforma gelince buradan ayırtıp evrakları Doğuş'a yollayıp oradan bastıracağım. Eskiden internetten oluyordu, şimdi kalkmış sanırım o işler. İlla gidip uğraşmak lazım. Hayırlısı...

Park sensörü için nacizane kendi görüşümü belirteyim buradan. Bayide 25 bin lira fiyat çekmelerini hiç anlayamadım. Çok fazla. Sadece arkaya takılıp sesli uyarı veren sensörler de normal internetten alacağınız parçalarla aynı. Daha sonradan orjinal ön/arka park sensörüne dönmek istediğinizde taktırdığınız arka park sensörleri kullanılmıyor. Orjinallerle uyumlu değiller çünkü. Bunun için sadece sensör değişimi değil arka tampona açılacak deliklerin de kapatılıp orjinal yerlerine yenilerinin takılması gerekiyor. Bu işlem de tahmin edeceğiniz üzere ekstra bir masraf.
Ben kendi aracıma ender elektronikten orjinal ön/arka park sensörünü montaj dahil yaptırdım. Toplam 8200 TL ödedim. Bayinin verdiği sesli sensör yerine böyle alternatif bir yöntem düşünebilirsiniz. Hem ekranınıza park sensörü gelmiş olur. Bilginize hocam @Cpt_33 @ozkan1

Park sensörü için nacizane kendi görüşümü belirteyim buradan. Bayide 25 bin lira fiyat çekmelerini hiç anlayamadım. Çok fazla. Sadece arkaya takılıp sesli uyarı veren sensörler de normal internetten alacağınız parçalarla aynı. Daha sonradan orjinal ön/arka park sensörüne dönmek istediğinizde taktırdığınız arka park sensörleri kullanılmıyor. Orjinallerle uyumlu değiller çünkü. Bunun için sadece sensör değişimi değil arka tampona açılacak deliklerin de kapatılıp orjinal yerlerine yenilerinin takılması gerekiyor. Bu işlem de tahmin edeceğiniz üzere ekstra bir masraf.
Ben kendi aracıma ender elektronikten orjinal ön/arka park sensörünü montaj dahil yaptırdım. Toplam 8200 TL ödedim. Bayinin verdiği sesli sensör yerine böyle alternatif bir yöntem düşünebilirsiniz. Hem ekranınıza park sensörü gelmiş olur. Bilginize hocam @Cpt_33 @ozkan1
Hocam ben istemiyordum da hediye ettirdim çünkü hava parası veriyoruz bari bir şeyler alayım mantığı ile yaklaştım. Ayrıca bu ekrana yansıtir herhalde ya orjinal takarlar

Hocam ben istemiyordum da hediye ettirdim çünkü hava parası veriyoruz bari bir şeyler alayım mantığı ile yaklaştım. Ayrıca bu ekrana yansıtir herhalde ya orjinal takarlar
Hiç bir volkswagen bayide ekrana yansıtılandan yok hocam. Ben yine 5-6 bayi aramıştım. Sadece sesli ve arka park sensörü. O da 2-5 bin tl arasında değişiyor bayide taktırması.

Hiç bir volkswagen bayide ekrana yansıtılandan yok hocam. Ben yine 5-6 bayi aramıştım. Sadece sesli ve arka park sensörü. O da 2-5 bin tl arasında değişiyor bayide taktırması.
Dışarıda taktırınca garanti bozuluyor mu peki ?

Dışarıda taktırınca garanti bozuluyor mu peki ?
O konuda çeşitli rivayetler var. Bayiye sorunca bozulur diyorlar ancak Ender Elektronik sitesindeki ürünlerde garanti bozulmaz yazıyor. Ve ürünler orjinal. Mekanik anlamda zaten herhangi bir sorun olmaz.
@metinkar hocamın aracında yok yok maşallah ama garanti bozulmadı diye geçen yazmıştı. Belki o da bir yorum yapar. Ben şahsen sorun olacağını düşünmedim.

O konuda çeşitli rivayetler var. Bayiye sorunca bozulur diyorlar ancak Ender Elektronik sitesindeki ürünlerde garanti bozulmaz yazıyor. Ve ürünler orjinal. Mekanik anlamda zaten herhangi bir sorun olmaz.
@metinkar hocamın aracında yok yok maşallah ama garanti bozulmadı diye geçen yazmıştı. Belki o da bir yorum yapar. Ben şahsen sorun olacağını düşünmedim.

Bencede sorun olmaz...

arkadlaras benim tcross sipariş de limana sevk ediliyor aşamasında sizce ne zaman ülkeye gelir zam yağmuruna tutulduk haftaya tekrar gelecek dıyorlar

Şimdi araç gelmeden ödemeyi yapacağız aracı hemen üstümüze alamayacağız ya ön bir satış sözleşmesi yapılması gerekiyor mu?

Merhaba arkadaşlar,
Bazı araçlar fabrikadan tır üstünde geliyor.
2 MAYIS varışlı.

Geri
Üst Alt