Mavincan
Yeni Üye
Bugün 30 küsür bin liralık zam ile netleşen fiyatı, şasi ve motor numarası vb bilgileri içeren sipariş fişimi Doğuş Oto satış temsilcim gönderdi. Çıktı alıp, imzalayıp, tarayıp geri gönderdim. Ayrıca bir de vekaletname doldurdum adıma tescil işlemlerini yapabilmeleri için. Doğuş noterden istiyor illaki. Toplamda yaklaşık 60 - 65 bin civarı bir zam oldu bu ay bana. Gemi geciktiği için gümrüğü yarına kaldı. Perşembe veya Cuma günü ödemesi yapılacak ve nihai faturamı alacağım. Teslimat Mayısın ilk haftasına kalıyor. Her gün yeni bir sürprizle uyanmaya alıştığımız bu günlerde bu birkaç gün içinde daha saçma bir gelişme olmazsa bu kadar zam ile atlatmış olacağım diye düşünüyorum. Nihayetinde opsiyonel donanımlar ile birlikte liste fiyatına almış olmak bir nebze içimi rahatlatıyor. Bu araç olmasaydı 150 küsür bin lirayı avanta verecek ve istemediğim bir markanın pek ısınamadığım bir modelini satın alacaktım. En azından istediğim araç oldu. Samsun'dan Ankara'ya gidip teslim alacağım. Bende bu günlük tüm gelişmeler bunlar. Trafik çok saçma bir şeyler istemezse şimdiye kadar tüm araçlarımda aldığım harfler ile plaka almak istiyorum. Eski ve sıradan olduğu için cüzi bir miktar bağış ile veriyorlardı. Proforma gelince buradan ayırtıp evrakları Doğuş'a yollayıp oradan bastıracağım. Eskiden internetten oluyordu, şimdi kalkmış sanırım o işler. İlla gidip uğraşmak lazım. Hayırlısı...