Sıfır Araç Teslimat Süreleri

St ile görüşüp bilgi alabilen olursa burayı da aydınlatırsa güzel olur

Ben az önce 444 ü aradım değişiklik yok hala üretim sahasında dedi

Bende aradım aynı şekilde intransfer durumunda gemiye bindirilmeden hiç bişey diyemiyorum dedi

24 nisanda kapora verdiğimde aynı şekilde intransfer gözüküyordu değişiklik olmadı

ispanya rıhtımlarında bi hareket var mı ? 2 haftadır tcross limana sevk ediliyor görünüyor

Bana da aynı bilgiler geldi. Bu süreçte distribütör bayi hiç bir bilgiyi paylaşmıyor bence bayilerle. Onların paylaştıgı kadarını bizde app üzerinden takip edebiliyoruz zaten. Ama genelde kotalar ayın 5-10 arası belireniyor diyorlar. Bu hafta yada haftasonu bişeyler cıkabilir belki

Limana sevk gözüken T-Roc, Taigo ve T-Cross’ların mayıs ortası teslim edilebileceğini düşünüyorum.

Arkadaşlar hiç boşuna beklenti içinde bulunmayın
Neyin ne olacağı hiç belli olmaz

Sevkiyat konusunda st ile vw uygulaması aynı bilgilere hakimler

Aynı gün aynı stok aynı 2 arabaya başvurduk
Biri 20 güne geldi mart 28 de teslimat yapıldı
Zamsız alışveriş gerçekleşti.

Diğeri 50 güne geldi 2 zam yedi
Ama inşallah yarın teslim edilecek.

O yüzden boşuna gemi takibi vs yapmayın.
Uygulama ne gösteriyorsa aynen öyle.

25 nisanda araç gemiden inecekti
24 nisan sabahı arabamı sattım akşama 2.zamı yedim.

Müşterinizi ve paranızı hazırda tutun.
Araç ülkeye girer gümrükten çekilir faturası kesilirse işte o zaman fiyat artık garantidedir

Gerisi heran herşey olabilir
Hazırlıklı olun
Naçizane tecrübem ve fikirlerimdir.

normalde her ay kota dedikleri şeyler belirleniyor. ama tarihi değişebiliyor. genelde 5 ile 10 arasında belli oluyor diyorlar. Sanırım bu tarihlerde gemilere yüklenecek araçlar belli olacak. Ama diğer taraftan görüştüğüm baska bir st arkadas ise her ay 5-6 gemi düzenleniyor bilgisi verdi bana. @mr.ctk hocamın dediği gibi çok değişkenli bir denklem gibi :) benimde hissiyatım mayıs 10 a kadar bir gemi yapılması yönünde.

İspanya da üretilenler nerden yükleniyor acaba

Geri
Üst Alt