Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Evet arkadaşlar geminin ETA sı dilovası büyük ihtimalle VW taşıyor. Geçen sefer buradan kalkan gemi portekiz üretimi t cross vs getirmişti, yarın belli olur ben sordururum ST ye yada Halil hocam dan da bilgi gelebilir:)
Portekiz üretimi olduğundada ismi geçen limandanmı geliyor hocam

hocam net bilgim yok ama yaklaşık 20-25 gün önce (hatta mesajlarım arasında da vardır) yine bu limandan kalkıp dilovasına gelen bi gemiye heveslenip DOD daki st ye sordurdum içindekilerin hepsi portekiz üretimi t roc taigo vs. demişti. Bendeki bilgi bu.

hocam net bilgim yok ama yaklaşık 20-25 gün önce (hatta mesajlarım arasında da vardır) yine bu limandan kalkıp dilovasına gelen bi gemiye heveslenip DOD daki st ye sordurdum içindekilerin hepsi portekiz üretimi t roc taigo vs. demişti. Bendeki bilgi bu.
Anladım. Teşekkürler bilgi için. Dediğiniz gibi st işe görüştüğümdede portekiz üretimi kapora göndediğim gün intransfer durumunda ansızın gelebilir demişti 24 nisanda

benim tcross limana sevk aşamasında suan üretim yeri ıspanya yazıyor nerden gelecek acaba

Şuna gemi üzerinde gözüküyor tcross

bu gelen gemide daha cok gelecek araçlar olarak T-CROSS , T-ROC , Tiguan gelecek ağırlıklı olarak bu araçların üzerinde yoğunlaşmış gözüküyor vw.

Ben bu sekilde bagladım aracı

Kaynak nedir hocam epey keskin dediniz, bu şekilde st bile konuşmadı şimdiye

7 - Mayıs gibi zam muhbbetleri dönüyor herkesin ağzında.... liste fiyatına... zaten aksesuar adı altında liste fiyatının üzerine pompalıyorlar..

Geri
Üst Alt