alelacele 25 indeki zam o yüzden oldu , tam gemiler girdi zam yapıldı sabah fatura kesilecek arabalar zamlı faturalandırıldıNormal koşullarda gümrüğe girdiği zaman arayıp liste fiyatı üzerinden faturalandırmayı yapar.
alelacele 25 indeki zam o yüzden oldu , tam gemiler girdi zam yapıldı sabah fatura kesilecek arabalar zamlı faturalandırıldıNormal koşullarda gümrüğe girdiği zaman arayıp liste fiyatı üzerinden faturalandırmayı yapar.
Şu an yoldaki araçlar tahmini 10-11 gibi gümrüğe girecek. Seçime kadar bekletmelerine izin vermeden aramak bastırmak lazım.alelacele 25 indeki zam o yüzden oldu , tam gemiler girdi zam yapıldı sabah fatura kesilecek arabalar zamlı faturalandırıldı
aynen öyle vermeden son bı zam yapabılırlerŞu an yoldaki araçlar tahmini 10-11 gibi gümrüğe girecek. Seçime kadar bekletmelerine izin vermeden aramak bastırmak lazım.
100bin veren kişilerden biri benim.Güle güle kullanın. 100 bin verenler de duydum. Yine çok kötü değil.
Bu zamların sebebi ülke ekonomisi yani TL nin hızla erimesidir. Hesabını susmak yerine sandıklarda verelim haklısınız.Ben vazgeçebilirim. Bir yerde durmak gerekir kumar gibi ne derlerse o dersek sonu kötü bu gidişin.
5 nisan
25 nisan
3 mayıs
Böyle zam gelemez buna susup beklersek bir yerde iyi patlarız.
1 ayda 3 zam kurda değişiklik olmadan yapılıyorsa alakası yoktur hocam tamamen fırsatçılık , bunların onunun acılmasıBu zamların sebebi ülke ekonomisi yani TL nin hızla erimesidir. Hesabını susmak yerine sandıklarda verelim haklısınız.
liste fiyatına ek olarak mı hocambugün teslim aldım. 100.000₺ fark ile
Ekli dosyayı görüntüle 66544
Evet hocamliste fiyatına ek olarak mı hocam
dün ki zammı yemeseydiniz iyiydi ama yine de 200 bin kardasınızEvet hocam
Hayırlı olsun yeni aracınız kaza belasız sürüşlerbugün teslim aldım. 100.000₺ fark ile
Ekli dosyayı görüntüle 66544
Amaç 250 bini kurtarmak., bayiye 250 bin fazladan vermek, +50-100 bin arası (boya koruma paketi) altında ekstra avanta daha vermek, o rakamlara çok rahat rolex submariner alınıyor, 60-70 bin de cepte kalır. Soyguncu bayilere bir kuruş verilmez..Ne yapsan zarardasın neticede