Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Normal koşullarda gümrüğe girdiği zaman arayıp liste fiyatı üzerinden faturalandırmayı yapar.
alelacele 25 indeki zam o yüzden oldu , tam gemiler girdi zam yapıldı sabah fatura kesilecek arabalar zamlı faturalandırıldı

alelacele 25 indeki zam o yüzden oldu , tam gemiler girdi zam yapıldı sabah fatura kesilecek arabalar zamlı faturalandırıldı
Şu an yoldaki araçlar tahmini 10-11 gibi gümrüğe girecek. Seçime kadar bekletmelerine izin vermeden aramak bastırmak lazım.

Ben vazgeçebilirim. Bir yerde durmak gerekir kumar gibi ne derlerse o dersek sonu kötü bu gidişin.
5 nisan
25 nisan
3 mayıs
Böyle zam gelemez buna susup beklersek bir yerde iyi patlarız.
Bu zamların sebebi ülke ekonomisi yani TL nin hızla erimesidir. Hesabını susmak yerine sandıklarda verelim haklısınız.

100 bin verip ay başında alabilen kişi zamlardan dolayı yine avantajlı , bu sebepten bayiler para almayı galeriler hava paralı satmayı başarabiliyorlar

Bu zamların sebebi ülke ekonomisi yani TL nin hızla erimesidir. Hesabını susmak yerine sandıklarda verelim haklısınız.
1 ayda 3 zam kurda değişiklik olmadan yapılıyorsa alakası yoktur hocam tamamen fırsatçılık , bunların onunun acılması

Arkadaşlar daha önce de yazdım yazdığımı tekrar ediyorum sipariş ettiğiniz araç gümrüğe girmeden elinizdeki olan aracı asla satmayın aylık gelen zamlar haftalık gelmeye başladı

önceden böyle hızlı olmuyordu araç sevkiyatı ayda bi zam yetiyordu , şimdi 10 güne bi araç geliyor geldikçe zam geliyor

Ne yapsan zarardasın neticede
Amaç 250 bini kurtarmak., bayiye 250 bin fazladan vermek, +50-100 bin arası (boya koruma paketi) altında ekstra avanta daha vermek, o rakamlara çok rahat rolex submariner alınıyor, 60-70 bin de cepte kalır. Soyguncu bayilere bir kuruş verilmez..

Geri
Üst Alt