metin_35
Yeni Üye
Kadir gecesi doğmuşum görücez ; )ayın 2'si cuma gününe denk geliyor ve gemi muhtemelen öğleden sonra yanaşmış olacak. Dolayısıyla gümrük işlemlerinin cuma günü bitmesi zor gibi. Ama çok şanslıysanız neden olmasın
Saygılar.
Kadir gecesi doğmuşum görücez ; )ayın 2'si cuma gününe denk geliyor ve gemi muhtemelen öğleden sonra yanaşmış olacak. Dolayısıyla gümrük işlemlerinin cuma günü bitmesi zor gibi. Ama çok şanslıysanız neden olmasın
100 bin tl beklentiEuro tırmanışta
üstüne o kadar koymaz ancak arabayı alacak olduğunuz bayii doğuş oto dışında bir bayii ise ekstrası olabilir yüksek ihtimalle. bizlerde bu konu altında çok tartıştık çok konuştuk yaşananlar kolay olmadı arabayı alana kadar100 bin tl beklenti
Liste üstü ekstra bayinin alacağı tutardan bahsetmiyorum.üstüne o kadar koymaz ancak arabayı alacak olduğunuz bayii doğuş oto dışında bir bayii ise ekstrası olabilir yüksek ihtimalle. bizlerde bu konu altında çok tartıştık çok konuştuk yaşananlar kolay olmadı arabayı alana kadar
Merhabalar bende t roc bekliyorum. Limana transfer görünüyor. Bu aşama da olan var mı?Kadir gecesi doğmuşum görücez ; )
Saygılar.
St bu gün de gelebilir 2 ayada gelebilir tr ye girmeden net göremiyoruz diyor.Merhabalar bende t roc bekliyorum. Limana transfer görünüyor. Bu aşama da olan var mı?
Daha fazla üzmek istemem ama , yakın tarihte ötv zammı gelebilir.Devlet büyüklerimiz bişeyler deniyor. Acaba ne kadar dayanabilirler deneyi bu. Dirayetli cıktık elhamdülillah
Merhaba. Ben de T-Roc bekleyenlerdenim. Arac henuz Limana sevk asamasinda. Golf’umu ne olur ne olmaz diye satmiyorum.Merhabalar bende t roc bekliyorum. Limana transfer görünüyor. Bu aşama da olan var mı?
Siz ne zamandan bekliyorsunuZMerhaba. Ben de T-Roc bekleyenlerdenim. Arac henuz Limana sevk asamasinda. Golf’umu ne olur ne olmaz diye satmiyorum.