Merhaba. Ben de T-Roc bekleyenlerdenim. Arac henuz Limana sevk asamasinda. Golf’umu ne z.
Son düzenleme:
Merhaba. Ben de T-Roc bekleyenlerdenim. Arac henuz Limana sevk asamasinda. Golf’umu ne z.
4.zammı yedik biz. Daha intransit, 4 aydır bir aracı getiremediler limandan. Yazıklar olsun böyle dünya markasına. Kafama s.ıçayım aracı satıp girdiğim sıraya.Önceden 3 ayda bir sonra 1 ayda 1 şimdiyse bir ayda iki zam geçiriyorlar
Benim limana transfer ispanyadan 17 günde gerceklesti gemide su an oglen 12.30da dilovasi gozukuyo yani 4 gunde gemiMerhabalar bende t roc bekliyorum. Limana transfer görünüyor. Bu aşama da olan var mı?
sizin araç nedirBenim limana transfer ispanyadan 17 günde gerceklesti gemide su an oglen 12.30da dilovasi gozukuyo yani 4 gunde gemi
Benim limana transfer ispanyadan 17 günde gerceklesti gemide su an oglen 12.30da dilovasi gozukuyo yani 4 gunde geMerhabalar bende t roc bekliyorum. Limana transfer görünüyor. Bu aşama da olan var mı?
T cross umarım bir zam daha görmeden fatura kesilir mt ay sonu yine var diyorsizin araç nedir
Şimdi daha aradım bayiyi ay ortası bi ihtimal ay sonuna büyük ihtimal gelir. Sonraki aylara kalacağını çok düşünmüyorum dedi. Size nasıl dönüş yapıyorlar ne diyorlarMerhaba. Ben de T-Roc bekleyenlerdenim. Arac henuz Limana sevk asamasinda. Golf’umu ne olur ne olmaz diye satmiyorum.
Yapacak bir şey yokki mecbur güveniyoruz hocam. Daha doğrusu inanmak istiyoruz. İnsan psikolojisiHocam sallıyorlar. St hiç bişey bilmiyorlar. Bunlara zam bir gün önceden geliyor 3-4 saat sonra sitede yayınlanıyor zaten. Zam gelecek filan söylemleri uydurma. Bize st daha zam gelmez yeni geldi dedikten 1 hafta sonra bile zam yedik. Ondan çok şey yapmayın onların.
Merhaba,Benim limana transfer ispanyadan 17 günde gerceklesti gemide su an oglen 12.30da dilovasi gozukuyo yani 4 gunde ge
T cross umarım bir zam daha görmeden fatura kesilir mt ay sonu yine var diyor
sizin araç neydi bende de kaç gündür limana sevk ediliyor görünüyor. ne zaman güncelledi çok sevindim adınızaMerhaba,
Hangi gemide olduğunu ve nasıl takip ettiğinizi söyleyebilir misiniz? Benim araç ta bugün "Gemi Üzerinde" durumuna geçti. Ben de süreci takip etmek istiyorum.