- İsim
- Ali Erkan Kızgın
- Araç
- Amarok V6 Aventura
Tabii kiİşin Aslı şu, bi arteon var kameralı bi b8 var kamerasız ikisine de logo ihtiyacımız var. Yardımcı olabilirmisin?
Tabii kiİşin Aslı şu, bi arteon var kameralı bi b8 var kamerasız ikisine de logo ihtiyacımız var. Yardımcı olabilirmisin?
Hocam baktımda şimdi, üstte ki tırnakları mı yerine takmamışlar dışarıda çıkık olduğundan anlayamadım buldukları çözüm yolunu ?Polo amblemi ile benzer bir işlem yapmis arkadaşa ait konuyu paylaştım. İsteyen benzer bi uygulama yapabilir.
https://www.drive2.ru/l/596970218647979572/
Seçmece logoBu nedir yav
Ben çok seçtim hocam artıkO piti piti ….
Sen seçme
Hocam kesip biçip yapistirmis guzelce. Form kenarlardan tam uymadigindan orayi da silikon tarzi birseyle doldurdum cok siritmiyor demisHocam baktımda şimdi, üstte ki tırnakları mı yerine takmamışlar dışarıda çıkık olduğundan anlayamadım buldukları çözüm yolunu ?
Rus arabadaşlarımızın izinden gidelim bi o zaman, deneyeceğimHocam kesip biçip yapistirmis guzelce. Form kenarlardan tam uymadigindan orayi da silikon tarzi birseyle doldurdum cok siritmiyor demis
Hocam konudan bağımsız, jant göbeklerinin linki vs. var mıdır?Bu işe bi çözüm bulalım. Ben şu an aracımı komple yeni logoya çeviriyorum. Replika pretoria janta bile logo çözdüm. Sadece bagaj kaldı.